- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.821
İyi günler kızlar, bu ara pek giremedim hepiniz iyisinizdir inşallah. Benim cephede bazı gelişmeler var. Doktorumla telefonda konuştum ve bu ay aşılamaya geçebileceğimizi söyledi. Normal ilaçlarımı aldım, yarın dr. a gideceğim ve duruma göre karar verecek. Bu ay da yapabilir önümüzdeki ayda olabilir bilmiyorum. Eğer bu ay olursa herhalde perşembe yada cuma yaparız. Eşimin sperm testini yaptırdık çok şükür dr. normal dedi. Aslında aşılamada yüzde çok fazla değil, normal ilişkiye göre % 3-5 civarı şansı arttırıyor ama yine de yapacağız herhalde. Ben yine sakinliğimi korumaya çalışıyorum ama normal deneme olmayınca insan biraz geriliyor. Bir ay olmayınca bu ay olmadı önümüzdeki aya bakalım diyorsun ama böyle tedavilerde psikoloji biraz daha değişebilir. Neyse bekleyip göreceğiz yarın son gelişmeleri yazarım yeniden. Benim için dua edin lütfen :26:
Çok sevindim canım seni gördüğüme,merak ediyordum.
Haydi hayırlısı inşallah, dualarım seninle...Allahım dualarınızı, emeklerinizi boşa çıkarmasın, yar ve yardımcınız olsun.
Geçen ay kimyasal oldu, kimyasalın ardından da şans yükseliyor diyorlar, haydi inşallah.