Arkadaşlar günaydın,
İyi haftalar diliyorum herkese.
Ateş tablom şu şekilde. Ovulasyon testlerinde 15. gün kontrol çizgisine yakın koyulukta çıkandan başka koyu elde edemedim.16. gün silikti. Dün (17. gün) yapmayı unutmuşum, gece geç saatte yaptım, yine epeyce silik.Daha önceki aylar, 15. günde tam pozitif gösteriyordu ama adet tarihinden 14 gün geriye giderek hesaplandığında 18-19. günde ovulasyon oluyordu. Geçen ay 21. gün ovulasyon oldu, bunu kanama/lekelenme ve uzayan akıntıdan biliyorum, ama bu sefer de hamile kaldığım için, ovulasyondan adete kadar geçen süreyi bilmiyorum...
Tabloya bakılırsa,daha ovulasyon olmadı. Testler de öyle gösteriyor. Akıntım da henüz su kıvamında, uzayan akıntı gelmedi. Normal sikluslarıma göre bugün yada yarın olması gerekiyor, ama kimyasaldan sonra şaşabilir (ayrıca geçen ay da 21. gün olmuştu.)
Siz ne dersiniz, ovulasyon olmuş mu? Kafamı kurcalayan 15. günki koyu çizgi, tam pozitif olmasa da epey koyuydu...Ayrıca o günden beri kasık ağrılarım var, ama hafif...Ağrı ve koyu test kafamı karıştırıyor...Ama yine de fazla da takılmış değilim...İçimden fazla irdelemek gelmiyor, araştırasım yok pek :97:
Bir gün arayla çalışmaya devam sadece...
Yorumlarınızı merak ediyorum...
Uploaded with
ImageShack.us