Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben çok uykusuzum. 1'de yattım. 4'te uyandım ve uyuyamadım sonra. Yataktan hiç kalkmadım, ateşimi ölçeceğim diye. FF'de uykusuzluk çektiğiniz günlerde ateşinizi her zamanki saatte ölçün ama uykusuzluk çektiğinizi chart'a işaretleyin diyor. Ben de öyle yaptım. İçi boş işaretledi bugünki ateşimi. Ateşim saat 4'te 36.4. 5'te 36.5. 6'da 36.6. Yani her zaman ölçtüğüm saat 7'de 36.7. O yüzden 36.7'yi baz aldım. 2 gün önce de uyuyamamıştım ve ertesi gün uyuduğumda 36.7 çıkmıştı. Demek ki ölçtüğümüz saat önemli, uykumuzu almak da etkiliyor tabi. Uykumu tam alsaydım nasıl olurdu bilemiyorum tabi. Adetim gelmedi henüz. Dün akşam gelen pembemsi-kahvemsi lekenin çok azı bu sabah lavabodayken geldi. Sonra sarı akıntı şeklinde devam ediyor. Bu arada düşündüğüm bir doktor vardı. Eğer adet olursam kistim için, olmazsam da gebelik şüphesi için gitmeyi düşünüyordum. Bu sabah aradım randevu aldım. 18 Şubat'a gün verdiler. Eğer adet olmazsam ve hamileysem herhalde o zamana kadar kese de görünür, pıt pıtlar da duyulur.
Ya ama ben o zamana kadar duramam, başka bir doktora ön muayene gitsem de bu güvendiğim ve gitmek istediğim doktora da ayrıca mı gitsem? Saçmalık mı olur iki doktora gitmek? En azından hamileysem ilk haftalarda bir bakılsın değil mi? Yoksaki gittiğimde neredeyse 2 aylık olacak!
Ay tabi bütün bu ihtimaller hamileysem diye. Yoksa kistim için gitmiş olacağım.
Hayırlısı Allah'tan. Nolur bana dua edin. İnşallah güzel bir şekilde sonlanır bu adetin gelmeyişi, ateşimin düşmeyişi...