- 30 Nisan 2010
- 1.098
- 2
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.381
günaydın, bende şimdi onu düşünüyodum. regl olmadıysa bence şuanda hastanededir(umarım) öğlen netleşir diye tahmin ediyorum
ay dünden beri aklımda belgisel
regl olsa diorum sabah burda olurdu
bence hastanede :)
Hayırlı haberlerle gelir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bana da regl olsa girip buraya yazardı gibi geliyor
İnşallah yükselmiştir değeri
Kızlar özür dilerim ancak girebildim. Sizi üzecek haberler vermek istemezdim ama dün sabah reglimi gördüm. Benim için üzücü ama şaşırtıcı olmadı. Bu kadar düşük bir değerde kimyasal en mantıklı alternatifti. Kızımda geç döllenme olmuştu ama onda geç yumurtlama olmuş bu sefer yumurtlama günümü dr. kontrolünde olduğum için biliyordum yani geç döllenme ihtimali çok azdı. Ayrıca rüyalarımda da 2 kere olmayacağını gördüm yani kendimi çok hazırlamıştım. Dün herşeye rağmen üzücüydü ama bugün kendimi topladım. Yola devam edeceğiz başka yapacak bir şey yok. Nerde kalmıştık dedim ve bugün gülümseyerek uyandım. Hepinize manevi desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah bir sonrakinde sağlıklı bir şekilde kısmet olur.
Bugün fazla nete giremeyebilirim yanıt veremezsem yanlış anlamayın.
Kızlar özür dilerim ancak girebildim. Sizi üzecek haberler vermek istemezdim ama dün sabah reglimi gördüm. Benim için üzücü ama şaşırtıcı olmadı. Bu kadar düşük bir değerde kimyasal en mantıklı alternatifti. Kızımda geç döllenme olmuştu ama onda geç yumurtlama olmuş bu sefer yumurtlama günümü dr. kontrolünde olduğum için biliyordum yani geç döllenme ihtimali çok azdı. Ayrıca rüyalarımda da 2 kere olmayacağını gördüm yani kendimi çok hazırlamıştım. Dün herşeye rağmen üzücüydü ama bugün kendimi topladım. Yola devam edeceğiz başka yapacak bir şey yok. Nerde kalmıştık dedim ve bugün gülümseyerek uyandım. Hepinize manevi desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah bir sonrakinde sağlıklı bir şekilde kısmet olur.
Bugün fazla nete giremeyebilirim yanıt veremezsem yanlış anlamayın.
Belgiselcim hayırlısı olsun. Dediğin gibi kaldığımız yerden devam... Allah hakkında hayırlısını versin. İnşallah gönlünün muradına kavuşursun. Biz 1.si için koşturuyoruz ama 1.si olsa, birçoğumuz bir evladımıza kavuşsak ikincisini de aynı şekilde isteriz. mylife'ın dediğini anlıyorum, katılıyorum da. Biz öncelikle ilkini tadalım Allah'ın izniyle, ama senin isteğini de bizimkinden farklı görmüyorum. Sonuçta evlat istiyoruz hepimizde. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin, aratmasın Rabbim, en hayırlı zamanda versin. Dua edelim. Umutla bekleyelim. Hayırlısı Allah'tan...
Elbetteki Belgisel de en az bizimki kadar istiyodur ondan hiç şüphem yok. ben sadece onun 1 kez dahi olsa annelik vasfına eriştişi için mutlu olabileceğini söylemek istedim... darısı başımıza...
Belgisel,
Canım benim
Herşey için hayırlısını diliyorum tatlım.
Kendine iyi bak emi :)
kızlar, bugün 14. günüm. dün ovu testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı. şimdi yaptım 2. çizgi silik çıktı. bunun negatif anlamına geldiğini biliyorum ama acaba bu ovulasyonun yaklaştığı anlamına gelir mi? yani ona göre çalışmaları şekillendiricem de
Help me, please !!!
Bildiğim kadarıyla LH hep belli miktarlarda bulunuyor, o yüzden silik çıkıyor ovulasyondan önce de.
Ama benim önceki aylardaki deneyimlerime göre ov. yaklaştıkça her gün biraz daha koyulaşıyor.
kızlar, bugün 14. günüm. dün ovu testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı. şimdi yaptım 2. çizgi silik çıktı. bunun negatif anlamına geldiğini biliyorum ama acaba bu ovulasyonun yaklaştığı anlamına gelir mi? yani ona göre çalışmaları şekillendiricem de
Help me, please !!!
Kızlar geçen ay gebelik testleriyle birlikte ovulasyon testi de yapmıştım. Ovulasyondan 15 gün sonra yaptığım test şu şekilde çıkmış;
Yani BHcg artmaya başladığında LH de artmış ki ovulasyon testi koyulaşmaya başlamış. Bugün evde ovu.testi vardı bir tane. Ben de yaptım. 2 saatlik idrarla yaptım. Su içmedim. Ve çok silik bir çizgi çıktı. Yani LHde herhangi bir artış yok. Daha doğrusu ovulasyon testini gebelik testi kullandığımızda görebildiğimiz artış yok.Demek ki bHcg'de de bir artış yok. Ovulasyon testinde bile hayalet çizgi var. Demek ki bu ay da tutmadı. Önümüzdeki ay ben şehirdışında olucam. Umutlarım taaa Mart'a kaldı. O kadar göğüs ağrısı, kasık ağrısı, bel-bacak ağrısı, demek ki hiçbirinin anlamı yokmuş. Bundan sonra belirtilere takılırsam SevdeBilge değilim. Çok kızdım kendime. Bir sürü belirtiye takıldım. Sarı akıntı, beyaz akıntı vs. Adete yakın kuru olmuyor demek ki bende. Baya akıntım var. Başka sebeplerden dolayı akıntım var sanırım. Hamilelik hayallerini rafa kaldırıyorum. Önümüzdeki ay eşimden uzak olacağım için umudum yok. Mart'a kadar nasıl geçer zaman bilmiyorum ama Allah sağlık versin önce... Hayırlısı artık.