- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.861
Harika şeyler düşünmüşsün ve farkındaysan çok olumsuz bir durumu olumlu bir duruma çevirmişsin. Hele kendini daha fazla sevme fikrini bayıldım. Galiba olduğumuz halimizle kendimizi sevmemiz ve kendimizle barışık olmamız lazım. Geçen ay regl gördüğümde ağlamaktan ve üzüntüden mavfolmuştum. Bu ay ise çok rahatım ve keyfim yerinde, bunun nedeni düşüncelerimi doğru noktaya odakladım. Bir aydır kendime hamile kalacağım sadece doğru zamanı var. O zaman gelene kadar da kendime hayatı zehir etmeyeceğim, mutlu mutlu bebeğimi bekleyeceğim diyorum. Zihnimi sürekli olumlu düşüncelerle meşgul ediyorum. Diyet yapıyorum, kitap okuyorum, güzel filmler seyrediyorum. Beni mutlu edecek şeylere odaklanıyorum. Bunun çok faydasını gördüm en azından böyle bir günde keyfim yerinde. Düşündüklerini yapacağına eminim sana hesap sormamıza ihtiyacın yok canım, sen zaten senin için neyin iyi olduğunu anlamışsın. Hatta kimbilir bu güzel ruh haliyle belki bu ay iyi haberlerini alırız
İnşallah canım benim...
Sana birşey itiraf edeyim, benim bu ruh halimde senin güçlü durmanın çok etkisi var. Bana çok büyük moral oldu.
Ne tuhaf. Hiç görmediğin, sesini duymağın, nerde nefes alıyor bilmediğin, hatta adı hakkında bile en ufak fikir sahibi olmadığın bir insan seni hayatının belki de en büyük dehlizinden çekip alıveriyor...
İnsan çok karmaşık, çok grift bir varlık...
Sana çok teşekkür ediyorum, ve bu mübarek, pek çok peygambere mucize gönderilmiş gecede senin için taa yüreğimden bir mucize diliyorum Belgiselcim. Allah sana, senin istediğin yoldan evlat verecek, bunu ben yürekten hissediyorum.