- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.581
bu defa her gun anacimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar benim adetimin 16.günü çift çizgi çıktı 16 ve 17.gün çalışma oldu acaba kaç gün sonra kan testi pozitif çıkar? bir de testi sbah yapmıştım çok sancım vardı ve rengi resmen mor du yani..yanlış değildir demi daha önceki aylarda sabah da yapsam akşam da yapsam hiç böyle olmamıştı. 16.gün çift çizgi ise kaçıncı gün kan testi yapmalıyımm noooolur bi cevap verin öpüyorum hepinizi
kızlar nooolur biriniz cevap versin ya çok heyecanlıyım testi sabah yaptım ama hem o gün hem öncesi şeffaf uzayan akıntı vardı ve mosmordu test acaba yanlış olabilir mi yine de keç gündür de kasıklarım ağrıyor sizce 16. gün çift çizgi ise kaçıncı gün kan testinde çıkar.
çok teşekkür ederim canım acaba yumurtlama günlerinde kasık ağrısı normal midir? bir de doktorum sağ tarafta yumurta var demişti ama benim hem sağ hem sol tarafım ağrıdı hatta sol tarafım daha geç başladı ağrımaya ama daha şiddetliydi acaba sol da da mı yumurta var offf hiç bilmiyorum
Canım genellikle tek yumurta oluşuyor diye biliyorum. Yumurtlamada kasık ağrısı bende de oldu bu ay...Kasık ve yumurtalık civarı bir ağrı...Ama iki tarafta da oluyor benim de...
çok teşekkür ederim canım acaba yumurtlama günlerinde kasık ağrısı normal midir? bir de doktorum sağ tarafta yumurta var demişti ama benim hem sağ hem sol tarafım ağrıdı hatta sol tarafım daha geç başladı ağrımaya ama daha şiddetliydi acaba sol da da mı yumurta var offf hiç bilmiyorum
Yumurtlama günlerinde ağrı olması normal...ilaç kullanıyorsan birden fazla yumurta olabilir belki solda daha sonra yumurta gelişmiştir...İlaç kulanmıyorsan tek yumurtadır..sola ağrı yansıyordur...
hani sağ taraf deyince şaşırdım çünkü soldaydı hep ağrı. pazartesi 20. gün oluyor çağırdı yine inşallah olmuştur ikimiz de bebeklerimize sağlıkla ve hayırlısı ile kavuşuruz inşallah
mrb kızlar ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum nerden alıyosunuz eczaneden mi fiyatı ne kadar ?
:umursamaz:mafoldumbenben regl oldum bugun bir gun gecikmeli
gecen aydan testlerim var gene yapicam ovulasyon testi