Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bende artık ovulasyon testi yapmıcam deli oldum yapıyorum yapıyorum ilk dk ka silik sonra 5 dk kadan sonra koyu ama aynı kalınlıkta değil ve 5 gün yaptım 5 ide aynı sinir oldum bıraktım artık olacaksa olur napıyım

Bende aynen teste takılmıycam.. Bu ay çalışmaya başladık...6 ay yumurtlama dönemlerini takip ederek çalışıcam inşallah... Eğer gebelik olmazsa doktora gidicem... Bu testler yüzünden dengem bozuluyor... Adet günüm gelmedende gebelik testi yapmıyacağım... Çocuğumuz olsun derken ruh dengemiiz bozucaz vallahi..

bende hergün çalıştım 9 unda başladık ayy ne biliyim gün aşırı deyince öle anladım heralde :KK1: ama bu ay olmaz hamile kalmam yani ilk kez ovulasyon testi yaptım daraldım walla susuz kaldığımamı yanıyım hergece çalıştığımamı allah ne zamanverirse olur napalım

iyi akaşamlar kızlar aranıza yeni katıldım kızlar size birşey sormak istiyorum ateş ölçme yöntemiylede yumurtlama gününü testbit edilebiliyormuş bileniz var mı?yardımcı olursanız seviniri

Evet ateş ölçme tekniği ile yumurtlama dönemini belirleyebilirsin. Nette bunla ilgili Dr. Kocatepenin yazıları var yada Uzman TV de bi bak istersen..

aklıma ne geldi salak bünyem psikolojik olarak bulantı vs yapıor da olabilir, çünkü gebelik olsa ovulasyon testi çift çizgi çıkmaz mı çıkar ama çıkmıo

Evet ateş ölçme tekniği ile yumurtlama dönemini belirleyebilirsin. Nette bunla ilgili Dr. Kocatepenin yazıları var yada Uzman TV de bi bak istersen..

Alara benden sana tavsiye kızlar da katılacaktır. Ateşini testini salla arkadaşım. Reglin bitsin bir dahakine kadar gün aşırı ilişkiye gir kafana takma salla gitsin dua et dieğer her şey insanı psikopat yapıo stres oluo o zamanda hamilelik zora girio

Alara benden sana tavsiye kızlar da katılacaktır. Ateşini testini salla arkadaşım. Reglin bitsin bir dahakine kadar gün aşırı ilişkiye gir kafana takma salla gitsin dua et dieğer her şey insanı psikopat yapıo stres oluo o zamanda hamilelik zora girio

Crafty sana kesinlikle katılıyorum.. Bundan sonra öyle yapalım...

Ben 5 tane yaptım, hep tek çizgi gördüm... Bence testlerde sıkıntı olabilir.. Yada bizim idrara geçen hormon mikatrı az olduğu için ölçmüyor olabilir diye düşünüyorum...Sen, oglak75 ve ben bu ay bunları yaşadık... Ben testlere takılamadım gün aşırı çalıştım.Dün adetin ilk gününden itibaren 18. gündü çalıştık bakalım ne olcak...

öyle diyorsunda gün aşırı çalış çalış nereye kadar.. benim adetim düzensiz mesela buay ovulasyon test yaptım ve ateş ölçtüm ikisindede adetin 21.günü yumurtam oluştu. bu durumda gün aşırı çalışsamda bu tarihi kaçırma olasılığım çok fazla çünkü bu tar,he kadar sıkılırım artık boşlarım yani.

öyle diyorsunda gün aşırı çalış çalış nereye kadar.. benim adetim düzensiz mesela buay ovulasyon test yaptım ve ateş ölçtüm ikisindede adetin 21.günü yumurtam oluştu. bu durumda gün aşırı çalışsamda bu tarihi kaçırma olasılığım çok fazla çünkü bu tar,he kadar sıkılırım artık boşlarım yani.

Haklısın böyle bi durumda ovulasyon testi yararlı olabilir. Senin adet düzensizliğin var galiba kaç günde bir oluyorsun Bendede oluyor düzensizlik bazı ay 28 gün bazen 30 bazen 26 gün oluyor..

dün gece tükürük testi yaptım 6 gündür ilk kez bir iki ot gördüm kenarda köşede heyecan yaptım
şimdide idrar testi yaptım hiç yok çizgi
sabah tükürük bir daha yapmıştım yine yok bir şey bu testlere kesinlikle güven olmuyor arkadaşlar

dün gece tükürük testi yaptım 6 gündür ilk kez bir iki ot gördüm kenarda köşede heyecan yaptım
şimdide idrar testi yaptım hiç yok çizgi
sabah tükürük bir daha yapmıştım yine yok bir şey bu testlere kesinlikle güven olmuyor arkadaşlar

canım takılma bu testlere çalışmalarımızı devam ettiriyoruz...Yumurtlamama gibi bişey olduğunu düşünmüyorum. Bu testler sonuçta kalitatif yani hormon var yada yok diyor. Aslında en iyiis kandan baktırmak ..

merhaba . bende ovulasyon testi almak istiyorum ama çok kararsız kaldım . babaystart fertil focus alayım diyorum . kullananlar yardımcı olursa sevinirim. eğrelti otu görünümü yumurta çatladığı zaman mı oluyor yoksa idrarla yapılanlar gibi 24-36 saat sonra çatlayacak anlamına mı geliyor.eğrelti otu görünümü 1 gün mü yoksa birkaç gün mü görünüyor.

merhaba . bende ovulasyon testi almak istiyorum ama çok kararsız kaldım . babaystart fertil focus alayım diyorum . kullananlar yardımcı olursa sevinirim. eğrelti otu görünümü yumurta çatladığı zaman mı oluyor yoksa idrarla yapılanlar gibi 24-36 saat sonra çatlayacak anlamına mı geliyor.eğrelti otu görünümü 1 gün mü yoksa birkaç gün mü görünüyor.

güzelim ben aldım cumadan beri yapıyorum hiçbir şey görmedim bir daha düşün almayı ben parama acıdım açıkçası canım sen bilirsin

canım takılma bu testlere çalışmalarımızı devam ettiriyoruz...Yumurtlamama gibi bişey olduğunu düşünmüyorum. Bu testler sonuçta kalitatif yani hormon var yada yok diyor. Aslında en iyiis kandan baktırmak ..

vallahi sinir sahibi oldum dün tam hıııh olacak dedim sabah hiçbir şey yok

Canım ben bu ovulasyon testi yaptım, galenik marka idrarda yapılan test.. Ama sonuç alamdım. Senin söylediğin markayı bilmiyorum. Adetlerin düzensizmi?

vallahi sinir sahibi oldum dün tam hıııh olacak dedim sabah hiçbir şey yok

Gerçekten insanı etkiliyor pek güvenmemek gerekiyor. Ben bu test yüzünden stres oldum. Hiç buna gerek yok.. Adetlerimiz çok düzensiz değil sonuçta...

X