Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

sevgili oğlak ve lightlife
kızlar siz nerden aldınız mikroskopu
ben eczanamizburada diye bir siteden aldım

ccanım bende yerine takmadan bekliyorum
ama ben tükürüğü az koyunca otlar çıkmıyor
çok koyunca çıkıyor
valla çok şaşkınım kullananlar arasında memnun olmayan yok
sanırım biz hala çözemedik ben kullanan bir arkadaş vardı ebruli22 ben ona mesaj
atayım çok memnundu CADIARZU

yarın sabah ilk işim şunu yalamak olacak bakalım ot çıkcakmı hemen kurur zaten. sonrada 1 damla tükürerek yaparım..
ebruli22 benimde dkkatimi çekti memnunmuş geçmiş mesajlardan anladığım kadarı ile bu mikroskoptan.Bende msj atacaktım ama en son ağustosta girmiş siteye..

fertil shoptan aldım ben canım

canım fertil shopdan alanlara kullanım konusunda yardımcı oluyorlarmış
canım sen öğren bizede öğret :teselli:
bizim satın aldığımız yerler malesef sadece satana kadar
sattıktan sonra hiç bir şekilde ilgilenmiyorlar ben email attım cevap gelmedi
fertil shopu aramayı düşündüm ama orası sadece kendilerinden alışveriş yapanlara
yardımcı oluyorlarmış

iyi akaşamlar kızlar aranıza yeni katıldım kızlar size birşey sormak istiyorum ateş ölçme yöntemiylede yumurtlama gününü testbit edilebiliyormuş bileniz var mı?yardımcı olursanız seviniri

sonuncu yani 7.ci testi de yaptim gene yok bilmiyorumkismile
yarin yeni test alcam artik:
belki gec yumurtlucamdir:2:

yarın sabah ilk işim şunu yalamak olacak bakalım ot çıkcakmı hemen kurur zaten. sonrada 1 damla tükürerek yaparım..
ebruli22 benimde dkkatimi çekti memnunmuş geçmiş mesajlardan anladığım kadarı ile bu mikroskoptan.Bende msj atacaktım ama en son ağustosta girmiş siteye..

kızlar bu sabah önce yaladım yaptım 1-2 noktadan başka bişey çıkmamış.. sonra 1 damla tükürdüm ve 1,5 saat sonra kurumuştu baktım ve ovuluasyon yok çıktı..

kızlar bu sabah önce yaladım yaptım 1-2 noktadan başka bişey çıkmamış.. sonra 1 damla tükürdüm ve 1,5 saat sonra kurumuştu baktım ve ovuluasyon yok çıktı..
offf one ya...ama öyle olmazki...hangisine güvenecez...tükrüğüde çok koyunca kabarcıklar oluyo...sade yalayınca bişey çıkmıyo...ne yapacaz

offf one ya...ama öyle olmazki...hangisine güvenecez...tükrüğüde çok koyunca kabarcıklar oluyo...sade yalayınca bişey çıkmıyo...ne yapacaz

kocaman tükürük koymıcan 2 prinç tanesi kadar bişey koyucan işte..kabarcık oluşmuyo zaten sabahki tükürüğümde su gibi oluyo nedense :) sende de öyledir büyük ihtimalle duruşahçım..

kocaman tükürük koymıcan 2 prinç tanesi kadar bişey koyucan işte..kabarcık oluşmuyo zaten sabahki tükürüğümde su gibi oluyo nedense :) sende de öyledir büyük ihtimalle duruşahçım..
bugün bende yaptım ot falan çıkmadı....belirsiz şekiller çıktı...zaten ovulasyon yokta çözmeye çalışıyorum aleti...hem tecrübe kazanmış olurum şekilleri tanırım diye yapıyorum...

bugün bende yaptım ot falan çıkmadı....belirsiz şekiller çıktı...zaten ovulasyon yokta çözmeye çalışıyorum aleti...hem tecrübe kazanmış olurum şekilleri tanırım diye yapıyorum...

yap tabi bu aleti anlamak için tecrube de lazım :))) şuan tecrube ediniyoruz.. eskiden kullanan da kalmamış kimse buralarda :) olsaydı ona sorardık :)

arada kaynadı kızlar bişi sorcam size deli gibi gogus hassasiyeti sağ kasıkta çok şiddetli ağrı ve aralıklı bulantım var benim ya apandist olabilir mi sizce ne dersiniz?

crafty geçmiş olsun ağrıyan tarafının ayağınla tek ayakla zıpla batma oluyosa olabilir doktorlar öle bakıyo ama gögüs hassasiyeti olması garip dediğin belirtiler hamilelik belirtileri

arada kaynadı kızlar bişi sorcam size deli gibi gogus hassasiyeti sağ kasıkta çok şiddetli ağrı ve aralıklı bulantım var benim ya apandist olabilir mi sizce ne dersiniz?

Canım dediklerin daha çok hamilelik belirtisi, kanda bi baktırsana

bende artık ovulasyon testi yapmıcam deli oldum yapıyorum yapıyorum ilk dk ka silik sonra 5 dk kadan sonra koyu ama aynı kalınlıkta değil ve 5 gün yaptım 5 ide aynı sinir oldum bıraktım artık olacaksa olur napıyım

sonuncu yani 7.ci testi de yaptim gene yok bilmiyorumkismile
yarin yeni test alcam artik:
belki gec yumurtlucamdir:2:

Ben 5 tane yaptım, hep tek çizgi gördüm... Bence testlerde sıkıntı olabilir.. Yada bizim idrara geçen hormon mikatrı az olduğu için ölçmüyor olabilir diye düşünüyorum...Sen, oglak75 ve ben bu ay bunları yaşadık... Ben testlere takılamadım gün aşırı çalıştım.Dün adetin ilk gününden itibaren 18. gündü çalıştık bakalım ne olcak...

X