- 9 Haziran 2014
- 1.811
- 1.116
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.961
Catlayabilir.. hatta sonrasi hamile kalani da duydum.yumurtlama olabiliyor adwrliyken bazı bayanlardaKızlar adetliyken yumurta çatlar mı
AdetliykenCatlayabilir.. hatta sonrasi hamile kalani da duydum.yumurtlama olabiliyor adwrliyken bazı bayanlarda
Rahim de ki delik neden oluştu canım peki . Kafadan atmak da zor .Ben bekliyorum canim. Benim rahimdeki delik kapanmadan biraz zor gibi. Kucuk bi yer kalmisti kapanacak ama ne kadar surede kapaniyor bilmiyorum . Allah büyük. Ne zaman nasip olursa.. Ben ovulasyon testi de almistim yapmadım.yapmicam da belli bi süre.. bakalım hayırlısı canım benim. Allah ne zaman nasip ederse hayirlisiyla.. kendi kafamda beklemeyi bırakmam gerek onu biliyorum..
Doktor bana 3 yumurtam olduğunu söyledi 14-15mm ama erkenden hasta oldum gibi 3gündür. O yüzden merak ettimCatlayabilir.. hatta sonrasi hamile kalani da duydum.yumurtlama olabiliyor adwrliyken bazı bayanlarda
Ovulasyon testiyle takip et bence.. büyüklükleri de çok iyi. 18 mm veya 19 mm genelde çatlama oluyor tabi herkesin vucuduna gore aynı olmayabilir.Doktor bana 3 yumurtam olduğunu söyledi 14-15mm ama erkenden hasta oldum gibi 3gündür. O yüzden merak ettim
Ama 4 gündür az az kanamam varOvulasyon testiyle takip et bence.. büyüklükleri de çok iyi. 18 mm veya 19 mm genelde çatlama oluyor tabi herkesin vucuduna gore aynı olmayabilir.
Ovulasyon testi yaptın mı tekrar..çünkü 3 yumurta bayağı iyi.. ha döllenmezse zaten kanama yapip disari atiliyor.yani adet..Ama 4 gündür az az kanamam var
Yok yapmadım testim yok canım. Adetime daha bir hafta varOvulasyon testi yaptın mı tekrar..çünkü 3 yumurta bayağı iyi.. ha döllenmezse zaten kanama yapip disari atiliyor.yani adet..
Bence al o testten.. kist falan yok değil mi. Kist de gitmis olabilir. Yani adetine daha varmış.Yok yapmadım testim yok canım. Adetime daha bir hafta var
Yok doktor herşey çok iyi dediBence al o testten.. kist falan yok değil mi. Kist de gitmis olabilir. Yani adetine daha varmış.
Cok iyi o zaman canım.yani test alıp yapsan iyi olur. Ya da 1 hafta bekliceksin. Belli olur o zaman..Yok doktor herşey çok iyi dedi
Bugün akşam da aynı noktada karnımın içi atıyor gibi oldu 3 kezCok iyi o zaman canım.yani test alıp yapsan iyi olur. Ya da 1 hafta bekliceksin. Belli olur o zaman..
Hamilelik testi yaptın mı? Belki yerleşme de olabilir. .Bugün akşam da aynı noktada karnımın içi atıyor gibi oldu 3 kez
Yok canım yapmadım dahaHamilelik testi yaptın mı? Belki yerleşme de olabilir. .
Kürtaj sırasında olmuş canım. Hek pansuman unutuldu hem de keseyi alırlarken aşırı yapılınca delinme oluyor. Işte malesef işi bilmeyenin eline düştüm.. Ne zaman tam iyileşir bilmiyorum..Rahim de ki delik neden oluştu canım peki . Kafadan atmak da zor .
Geçmiş olsun canım. Zor durum yaKürtaj sırasında olmuş canım. Hek pansuman unutuldu hem de keseyi alırlarken aşırı yapılınca delinme oluyor. Işte malesef işi bilmeyenin eline düştüm.. Ne zaman tam iyileşir bilmiyorum..
Sağol canım.. bayağı zor.. ve ne olacak bilmiyorum artık..Geçmiş olsun canım. Zor durum ya
Bence adete 4 gün kala erken gebelik testi al.. ya da bekleyebilirsen adetin geçmesini bekle canim.. hadi hayirlisi olsun insAllah..Yok canım yapmadım daha
Hamilelik testi yaptın mı canimYok canım yapmadım daha