- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #29.241
bence önümüzdeki ay başla, bu ay da 2 günde bir birliktelik olsun
teşekkür ederim canım. öyle yapayım bari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence önümüzdeki ay başla, bu ay da 2 günde bir birliktelik olsun
Arkadaşlar bir sorum olacak: benim adetimin bugün 12. Günü,adetim 6 gün sürdü, adetim bitmesine rağmen hala hafif kırmızı renkli akıntım oluyor, geçen ay böyle olmamıştı, aranızda böyle olan var mı? Ayrıca sizce sebebi ne olbilir??Akıntı bazen koyu kahve rengi oluyor ( ne olabilir ki nedeni(
Canım ben çocuk isteyeli eylülden beri adım adım zaman geçti. Benim başka bir rahatsızlığımdan dolayı ilaç kullanıyordum onu bıraktım vs. Ama deneyeli bu 2. Ayımız.
Ben sadece genel kontollerime filan gittim jinekoloğa. Herşey yolunda dedi.
Evet istanbul dayım bende.
Bu ay soğan kürü denedim kendime göre. Birde dün ovülasyon testine başladım. Silik çıktı. Daha yumurtladığımı sanmıyorum.
2 gün sonra filan belli olur çizgi diye düşünüyorum.bende akşam mı yapayım ne dersin?
Birde su çok içmeyip 4 saat idrara çıkmamış olacakmışız diye okumuştum. 4 saat çok değil mi?.
Öpüyorum seni:))
kızlar testlerimi yorumlarmısınız??şimdi benim yum. günüm dün yani 18. gün mü olmuş oluyo en koyu o gün çıkmıştı..öncekileri koymuyorum çünkü onlarda çizgi hayalet gibi zaten..
ama dün bir atraksiyon olmadı malesef ondan önceki gün oldu...bugün de olsa ihtimal var mı???
hergün saat 15.00 da yaptımm...
Eki Görüntüle 999015
hadi ya anladım canım şu an iş yerindeyim iş çıkışı hemen gideyim o zaman sizce özel hastane mi sağlık ocağı mı peki
En koyu 18. gün olmuş evet.Zaten 19. gün yumrtan çatlayacaktır demektir.Yani koyu çizginin çıktığı gün değilde ertesi gün daha önemli ilişki için.
En koyu 18. gün olmuş evet.Zaten 19. gün yumrtan çatlayacaktır demektir.Yani koyu çizginin çıktığı gün değilde ertesi gün daha önemli ilişki için.
bide bugün kasıklarım çok ağrıdı çatlamasının belirtisimi bu acaba??
Kasık ağrısı ve gelen yumurta akı kıvamındaki akıntı yumurtlama belirtisidir canım.
hmm anladım akıntı ve ağrı dün başladı bugün akıntı azaldı ama ağrım oldu..o zaman değerlendiriyim bugünü inşallah tutar..sağol canım...
Rica ederim canım,değerlendir tabii.İnşaAllah tutar ve yaklaşık 2 hafta sonra güzel haberlerini alırız inşaAllah :)
valla canım bu konuda hiç bilgim yok ne diyeceğimi bilemedim ama daha çatlamasına var gibi
valla canım bu konuda hiç bilgim yok ne diyeceğimi bilemedim ama daha çatlamasına var gibi
Rica ederim canım,değerlendir tabii.İnşaAllah tutar ve yaklaşık 2 hafta sonra güzel haberlerini alırız inşaAllah :)
Sende istanbuldaysan,bence bizim tek derdimiz metropol stresi,büyük şehirlerde yaşayanlarda oluyor bu:)) Ay bu soğan kürü çok berbat yaaa,ben hiç içemedimSen içebiliyorsan ne mutlu.Teste erken başlamışsın sen canm, ben 3 martta başlıcam.Eğer çalışmıyorsan sabah 10 veya akşam 6da yapmanı öneririm.Benim su içme alışkanlıgım pek oturmadıgından malesef, 4 saat dayanırım ki sende dayanırsın,bişey olmaz.Ayrıca 4 saat fazla, ben 2-3 diye biliyorum.Kullanım kılavuzunu hatırlamıyorum.Ben laboquick aldım. :13:
kızlar testlerimi yorumlarmısınız??şimdi benim yum. günüm dün yani 18. gün mü olmuş oluyo en koyu o gün çıkmıştı..öncekileri koymuyorum çünkü onlarda çizgi hayalet gibi zaten..
ama dün bir atraksiyon olmadı malesef ondan önceki gün oldu...bugün de olsa ihtimal var mı???
hergün saat 15.00 da yaptımm...
Eki Görüntüle 999015
öyle mi diyosun inşallah canım yaa