- 3 Ekim 2007
- 3.675
- 109
- 41
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #28.881
Atesim bugun dustu sanirim bugun yada yarin adet olurum kizlar:-(
Hadi ya.. Benim de bütün belirtiler yok oldu bugün..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atesim bugun dustu sanirim bugun yada yarin adet olurum kizlar:-(
Belli olmaz ama iki aydir duzenliydi 3 olmusdum sonra 4 oldum bu ayda 5 olcakdim yok.gec yumurtlayinca gec olunuyormus hesapladim 8 oluyor ama yok belirtide yok adet belirtisi hepsi gecdi gogusum sizliyor biraz belim ve kasigim agriyor okadar
merhaba nanuk..ovulasyonun üstüne 14 gün saymalısın canım ona göre regl olacağın günü belirlersin..8 inde regl olacağım dedığıne göre yum 25 ınde catlamıs olmalı...
inş hamişssindir bu ay sıkıntıların biter...
Hadi ya.. Benim de bütün belirtiler yok oldu bugün..
: hadi ya canım
geçmişi okudum 29 unda yum catlamıs sanırım o zmn beklenen regl gunun bugun canım
Bu ay ilk kez başladım randımanlı ovulasyon testine. Sizce eklediğim görseldeki pozitif mi?Eki Görüntüle 973919 :44:
of ben de artık çift çizgiyi görmek istiyorum.benimki hala tek çizgi çatlayamadı gitti. bugün de toplantım var iş çıkışı eve geç gideceğim hangi ara yapçam testi bilmiyorum akşam 8 den sonra pek yapmayın diyorlar. ne zormuş bu iş ya eskiden arkadaşlarıma çok güzel akıl veriridim.kafanıza takmayın rahat olun ilişkiye girerken aklınızda çocuk olmasın stres yapmayın diye. çocuk istediğimizde korunmayı bırakırız ne zaman olursa olur diyodum ama başa gelince öyle olmuyormuş bunu anladım.korunmayı bıraktığım günden beri sürekli aklım orda. çatladı mı çatlıyormu tuttumu tutundumu aman sanki belirtiler başladı gibi mi.aaaa daha 2. ayda bu kadar takarsam nasıl olcak bilmiyorum.
Eki Görüntüle 974037 Eki Görüntüle 974043 slm kızlar dünkü ve bugünkü ovlasyon testlerim rica etsem yorumlarmısınız catlamısmı yumuşlar
ayyyynen bende aynı durumdayım bekara karı boşamak kolay oluyomuş
umarım en kısa zamanda gebelik testlerinde o çift çizgiyi görürüz hepimiz ve hamillerin yazdığı topiklerde buluşuruz.
Eveet bunu ayın 9 unda yapmıştım canım. O gun ilişkiyegirdik ertesi gun girdik ama dun girmedik...silikleşince de devam mı etmek gerekiyor? Dun yaptım baya silikti.Pozitif canım. Sen her ihtimale karşı bugün de çalış, yarın da test yap, T çizgisi silikleşince yumurtan çatlamış demektir. Silikleştiğini görünce mutlaka ilişkiye gir.Hadi kolay gele.:)
Eveet bunu ayın 9 unda yapmıştım canım. O gun ilişkiyegirdik ertesi gun girdik ama dun girmedik...silikleşince de devam mı etmek gerekiyor? Dun yaptım baya silikti.