- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #28.861
pozitif derken ikiside aynı koyuluktamı canım ?
Yok ıkıncı tam degıl ama koyu yınede canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pozitif derken ikiside aynı koyuluktamı canım ?
bak canım eyer gerçekten 30unda çatladıysa yum.bu ayın yani şubatın engeç 16 sında adet olacaksındır,
tatlım ilişki için çift çizgiyi beklemek dogru deyil,yani 2 3 güne bir ilişki olmalı bence,çift çizgi ilişkisine gelince her iki çizgininde kopkoyu oldugu gün ve ertesi gün ilişki olsun,hatta eşinin bünyesi kuvvetliyse 3 gün üst üste olsun,sperm kalitesi falan deniliyor ama yaşı genç ve bünye kuvvetliyse bi sorun olmuyor
ayeş kaç güzelim,hadi hayırlısı
inş.haberler iyi olur
hayırlısı olsun NANUK,CANSUYU, ve senden güzel haberler bekliyorm inş.
Yok canim yaa daha test gelmedi sinir oldum boyle gec gelceni bilseydim gidip kan verirdim:-( sen naptin varmi bir degisiklik
Ben de erken gebelik testi sipariş ettim, bakalım..
Iyi yapmissin canim benim test umarim yarin gelir hala gelmedi bugun :-(
C t ayni koyulukda degil t daha silik bende canim
keşke gidip kan versen canım..iyi sabrediyorsun vallahii ben şimdiye çokkktaaaan gitmiştim :)))
Nanuuuuuk yok mu bısey
Daha adet olmadim.teste elime ulasmadi bekliyorum yarin gelir sabah inşallah canim ama hic umudum yok benim:-(
Renglın kac gun gectı sımdı canım sımdı
3 gun gecti canim gec yumurtladim .normaline görede 6 gun gecdi
Normaldir düzenli mı pekı
Belli olmaz ama iki aydir duzenliydi 3 olmusdum sonra 4 oldum bu ayda 5 olcakdim yok.gec yumurtlayinca gec olunuyormus hesapladim 8 oluyor ama yok belirtide yok adet belirtisi hepsi gecdi gogusum sizliyor biraz belim ve kasigim agriyor okadar
Anladım canım ya hayır olsun ıns
Belli olmaz ama iki aydir duzenliydi 3 olmusdum sonra 4 oldum bu ayda 5 olcakdim yok.gec yumurtlayinca gec olunuyormus hesapladim 8 oluyor ama yok belirtide yok adet belirtisi hepsi gecdi gogusum sizliyor biraz belim ve kasigim agriyor okadar
Ha adet oldum ha olacam gibiyim hala.. Ama gelen giden yok..Akıntım var süt rengi kıvamlı, bazen yumurta çatlama akıntısı gibi bişeyler geliyor, bu ne iştir anlamadım gitti..
Bendede oluyor canim krem gb bisey koyu kivamli benimkinin rengi beyazdan kreme dondu
Atesim bugun dustu sanirim bugun yada yarin adet olurum kizlar:-(