- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 854
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #28.761
arkadaşlar bal tarçın çörek otu yapıyorum bugun 7. günüm. Kasıklarım normale göre daha şiş, yumurtalarım gelişiyor olabilir mi? Bu tarz şeyleri yaşadınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foreverhayat arkadasim dus olayinida uygulayacagim insallah.az once yaptim yine silik belki aksama koyulasir.sendemi deniyorsun
on bes gunden once cikmiyor zaten 14 .kadar hasta olmazsam kan vericem .Sevgililer günün hediyesi olarak gelir inşallah bebislerimiz .canim ne biliyim umursamiyim diyorum kafama takiliyor iste canim
selam kızlar..dün kese için dr a gittim çok şükür keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı dr rabbim o günleri görmeyide nasip eder inşallah ...
Cok sevindim canim .inşallah kalp atislarinida duyarsin cok guzel bir duygu Allah tamamina erdirsin .
Cok sevindim canim .inşallah kalp atislarinida duyarsin cok guzel bir duygu Allah tamamina erdirsin .
selam kızlar..dün kese için dr a gittim çok şükür keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı dr rabbim o günleri görmeyide nasip eder inşallah ...
senin adına çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah,ilk çocukmu canım bu
amin cnm benim çok sağol darısı sizlere inşallah.. ya sana bişey sorcam warsa ewde bi ovu testi yapabilirmisin?[/QUOTE sabah ilk idrarla yaptim cok koyu dehil canim pek umudum yok anliycagin
Nanuk var mı gelısme
saol cnm allah razı olsun darısı sizlere.. evet ilk bebeğim olacak inşallahh
haıylısı olsun canım,allah devamını getirsin,ben 3.ye çabalıyorum
amin cnm benim çok sağol darısı sizlere inşallah.. ya sana bişey sorcam warsa ewde bi ovu testi yapabilirmisin?
hadi kızlar güzel haberler sizdende gelir inşallah
buarada kızlar size bişey söylicem,hani diyoruzya adetle gebelik belirtisi aynıdır diye,aslında tam olarakta aynı deyilmiş,yani gebelik var ise agrılar sancılar çok ama çok az ve ara ara olurmuş