- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #28.641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 958216 kızlar rüyadamıyımmm acaba halaaaaaaaaaaaa erken gebelik testimmm çift çizgii inanamıyorum halaaa
aaaa hamilesinnn sennnn
Eki Görüntüle 958216 kızlar rüyadamıyımmm acaba halaaaaaaaaaaaa erken gebelik testimmm çift çizgii inanamıyorum halaaa
evet cnm testde öyle gözüküyor ptesi kan wericem bakalım ordanda sonucları alınca yazarımmm inş hersey yolundadır
Canım ıns hamilesindir sende bişiey sorucam ovulasyon testınde ıkın çizgiyi de tam koyu gördüğün oldu mu yoksa Koyuya mı yakındı
Cok sevindim canim darisi basimiza Allah tamamina erdirsin .benimde yumurtam catladikdan sonra ucuncu gunum atesim yukseliyor 36.4 /37.3 cikti .belim agriyor yumurtsliklarimda ve goguslerimde agri var insallah tutmusdur.
hayırlı olsun canım benim çok sevindim,ben hala bekliyorum sancılar tam gaz devam eyer adet olmazsam pazartesi kan vermeye giderim,tabiii kırmızılar beni yakalamazsa ozamanaca,ya şimdi kendini iyice dinlemeni istiyorum sancıların tam olarak adet belitrisi gibimiydi,sarıya azcık yakın akıntın varmı bugün,gögüslerin agrıyormu,bacakların agrıyormu,ayyy ne çok şey sordum k.bakma napıyım senle günlerimiz aynı oyüzden sendeki herşeyi merak ediyorum
saol cnm tşk ederm. evet belirtiler aynı adet belirtisi gibydi hatta çok korkuyodum heran kırmızılar gelicek gibiydi gögüslerimde hiç acı yok sadece biraz dolgunlaştılar ama sağ kasığımdaki sancı bacagıma vuruyodu uyusuyo gibi oluyodu bacagım ve sağ kasıgımda hep bi hareketllenmeler vardı sanki kalbim orda atıo pıt pıt diye :) bide son 3 gündür sabah 6 gibi uyanıyodum midemin yandığını kazındığını hissediyodum.. inşallah seninde kırmızılar gelmez canım ben birazdan gidip kan testi yaptırcam inş ordada sonuçlar güzel çıkar dua et cnm
evet cnm testde öyle gözüküyor ptesi kan wericem bakalım ordanda sonucları alınca yazarımmm inş hersey yolundadır
saol cnm tşk ederm. evet belirtiler aynı adet belirtisi gibydi hatta çok korkuyodum heran kırmızılar gelicek gibiydi gögüslerimde hiç acı yok sadece biraz dolgunlaştılar ama sağ kasığımdaki sancı bacagıma vuruyodu uyusuyo gibi oluyodu bacagım ve sağ kasıgımda hep bi hareketllenmeler vardı sanki kalbim orda atıo pıt pıt diye :) bide son 3 gündür sabah 6 gibi uyanıyodum midemin yandığını kazındığını hissediyodum.. inşallah seninde kırmızılar gelmez canım ben birazdan gidip kan testi yaptırcam inş ordada sonuçlar güzel çıkar dua et cnm
Evet canim siliklesince catlamis oluyomus ogunde iliski olmalıovaulasyon testini bu ay kullandım ocak 30 ve 31 olmak üzere 2 gün çok koyu çizgi gördüm ve o iki gün ilişkim oldu eşim ile. Bugün yaptığım testte ise çizgi kaybolmuştu. Sizce bugün de ilişki de bulunmalimiyim ???
Evet canim siliklesince catlamis oluyomus ogunde iliski olmalı
neyaptın canım sonuçlar nasıl iyi olsun lütfen,ben hala sancılarla birlikte bekliyorum daha gelen yok
Arkadaslar yumurta catladikdan kac gun sonra ovulasyon testiyle iki koyu cizgi gorup hamile oldugunuzu anliyosunuz .kacinci gunumde yapsam hamile oldugumu anlamak icin .bugun ucuncu gunum silik cikti hamile kaldimmi diye merak ediyorum.
Canim bisey sorcam ovulasyon testinde nezaman yapınca iki koyu cizgi cikti nezaman yapsam diye merak ediyorum