- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #28.581
Arkadaslar bazi form larda adete yakın hamile kalinmaz yaziyor bilgisi olan varmi benim yumurtam bugun catladi adetime 7 -8 gun var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar bazi form larda adete yakın hamile kalinmaz yaziyor bilgisi olan varmi benim yumurtam bugun catladi adetime 7 -8 gun var
Canım adet bittikten. Sonraki her cuma günü sela ile cuma namazı arasında okunan bi dua varmış çocuk İsteyenler için.bilgisi olan varmı acaba diye sordum ilk kez duydum bi bilgim yok benimde bilen biri varsa birde onu denemek istedim onun içinNeyle ilgili bir dua soruyosun canim;-)
Sabret canim benim yumurtam adetime yedi gun kala yani bugun catladi bende vaz gecmisdim tam ama ucgundur koyuydu bugun rengi acildi umudunu kaybetme derim
Arkadaşım ben bugün aktaran sordum bu mesir Macunu dedi bana güvenemediğim için almadım ben 8ay kadar mesir Macunu kullandım çünki aşırı kilo aldırınca doktorum bırakmamı önerdi bu farklı bi macunmu. Yoksa mesir Macunu mu?Arkadasim Allah sabir versin ben ilk kizima 3.5 yil sonra artik herseyden vaz gecmisken hamile kaldim.ikincide üç yil ugrastim olmadi asilama yaptirdim ılk denemede tutu.simdi tekrar bebek istiyorum esimde sıkıntı var keciboynuzu kuru uyguluyorum bende hafsa sultan macunu yiyorum kolay hamile kalmayi.adet duzenlemeyi.yumurtlamayi catlamasini sagliyormus .umut dunyasi iste ovulasyon testide aldim deniyorum insallah yardimim dokunur
Arkadaşım ben bugün aktaran sordum bu mesir Macunu dedi bana güvenemediğim için almadım ben 8ay kadar mesir Macunu kullandım çünki aşırı kilo aldırınca doktorum bırakmamı önerdi bu farklı bi macunmu. Yoksa mesir Macunu mu?
Senin 3 gündür koyuymuş , ben de koyulmadı ki hiç. 14-27 arası biraz daha belirginleşti sonra yine silikleşti.Tam öyle istenen kopkoyu çizgiye hiç ulaşmadı ..(
Canım adet bittikten. Sonraki her cuma günü sela ile cuma namazı arasında okunan bi dua varmış çocuk İsteyenler için.bilgisi olan varmı acaba diye sordum ilk kez duydum bi bilgim yok benimde bilen biri varsa birde onu denemek istedim onun için
Olur canım neden olmasın, muhtemelen beklenen adet tarihinden biraz daha geç adet olursun.
Merhaba arkadaşlar . Siteye daha yeni üye oldum ama çok takip ediyordum ve beğeniyordum paylaşılanları. İlk gebeliğim küryajla sonlandı temmuz ayında hala bebişim gelecek diye bekliyoruz ocak 3 te doktora gıttım 12. Gunumdu yumurta göremediğini söyledi 16 da tekrar gıttım akıntı var ama dedi net konuşmadı yumurtslıklarının uyarılmaya ıhtıyacı var. Adetin 4. Gunu gel hap vericem ve takip yspıcaz dedi ama cazgectim korktum yumurtlama tsti aldım lapguic adı testin 11 ve 12. gunu iki çizgi birbirine yakındı 13. Gunun sabah 11 de yaptımda aynıydı renkleri ancak akşam 7 de yaptıgım hafif silikleşti bu ne demek oluyor ilk defa uyguluyorum bilgilendirirseniz sevinirim yumurtlamam bitmiş mi oluyor ?
Merhaba arkadaşlar . Siteye daha yeni üye oldum ama çok takip ediyordum ve beğeniyordum paylaşılanları. İlk gebeliğim küryajla sonlandı temmuz ayında hala bebişim gelecek diye bekliyoruz ocak 3 te doktora gıttım 12. Gunumdu yumurta göremediğini söyledi 16 da tekrar gıttım akıntı var ama dedi net konuşmadı yumurtslıklarının uyarılmaya ıhtıyacı var. Adetin 4. Gunu gel hap vericem ve takip yspıcaz dedi ama cazgectim korktum yumurtlama tsti aldım lapguic adı testin 11 ve 12. gunu iki çizgi birbirine yakındı 13. Gunun sabah 11 de yaptımda aynıydı renkleri ancak akşam 7 de yaptıgım hafif silikleşti bu ne demek oluyor ilk defa uyguluyorum bilgilendirirseniz sevinirim yumurtlamam bitmiş mi oluyor ?
kizlar ne var ne yok?varmi guzel haberler borancim sen ne durumdasin adet oldunmu?
merhaba arkadaşlar . Siteye daha yeni üye oldum ama çok takip ediyordum ve beğeniyordum paylaşılanları. Ilk gebeliğim küryajla sonlandı temmuz ayında hala bebişim gelecek diye bekliyoruz ocak 3 te doktora gıttım 12. Gunumdu yumurta göremediğini söyledi 16 da tekrar gıttım akıntı var ama dedi net konuşmadı yumurtslıklarının uyarılmaya ıhtıyacı var. Adetin 4. Gunu gel hap vericem ve takip yspıcaz dedi ama cazgectim korktum yumurtlama tsti aldım lapguic adı testin 11 ve 12. Gunu iki çizgi birbirine yakındı 13. Gunun sabah 11 de yaptımda aynıydı renkleri ancak akşam 7 de yaptıgım hafif silikleşti bu ne demek oluyor ilk defa uyguluyorum bilgilendirirseniz sevinirim yumurtlamam bitmiş mi oluyor ?
eyer geç yumurtlamadımsa bugün adet olmalıyım canım ama hala bişey yok,sen nasılsın
eyer geç yumurtlamadımsa bugün adet olmalıyım canım ama hala bişey yok,sen nasılsın
Tşk ederim tatlım onuda deneyeyim ayrıca araştırdım başka forumda.sitelerinden de belki faydası olur :)Onu bilmiyorum ama yanlis hatirlamiyorsam meryem suresinin 83 ayeti hamile kalmak icin okuniyor canim