- 23 Ocak 2013
- 211
- 242
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #28.181
evet var canim gecen sene bir aradas kullaniyordu kullandigi ilk ay hamile kaldi hamileleigindede ovulasyon donemindeki gibi Kristal sekiller ckiyormus ilk hamile oldugunu o sekilde anlamsti hatirliyorum gecmisi okurken bir iki arkadas daha bahsetmisti onlarda o sekillerden tekrar gormusler...bende bu ay aldim su baby start varya ovulasyon doneminde o kristallenme kesinlikle olmadi aksine bende ovulasyon doneminte yuvarlak yuvarlak puturcukler cogaldi ama kristtalenme yoktu sen memnunmusun?ovulasyon denemini bu testle saptayabildinmi?
Tesekkürler bilgilendirdiğin için bana da bi arkadaşım verdi o memnun kalmış,ben yumurtlama takibi yaptrdm bu ay işin garibi dr.a gittiğimde 17 ve 21 mmlik yumurtalarm vardı ama mikroskopta bişe göremedim yuvarlak şekillerden vardı bende de.Belkide çok beklemeden baktım merceğe.İyice kurumasını beklicekmişsin sen öyle yaptın mı?Yumurtlamıorum diye düşünme ben idrar testinden de kullandım 2 ay ve benim hiçbizaman ordaki çizgi kadar koyulaşmadı ama yumurtluyorum ne iş ben de anlamadım.Kullanan herkes memnun ama tükürük testini