- 4 Ocak 2013
- 1.375
- 15
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #26.741
canım inşallah hepimizi için hayırlı olur. Dua ediyorum kalben sadece kendime değil hepimize. Burcu önemli değil elbette.
teste gelince benim adetlerim 27-28 günde bir oluyo ve çift çizgiyi belirgin bi şekilde 13.gün gördüm. bakalım sonuç nolcak. Bu ay ilk defa yumurtlama testi ile denedik. Hakkımızda en güzeli olsun. Sen de testleri yapmaya devam et. nasılsa göreceksin çizgiyi.
amin canim ben de dua ediyorum Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin, istemeyene de verip uzmesin ...
benim de bugun adetimin 13. gunu , testin de ucuncusunu yapicam ( dunkunde de bisey yoktu )
biz de bu ay ilk kez ovulasyon testiyle deniycez bakalim hayirlisi... da ben korkuyorum gecen ay GP ye gitmistik, oradaki hemsire simir testi yapti, test icin ornek alirken de bana rahim agzinin sola kayik oldugunu soyleyip, hamile kalmakta olumsuz etkisi olabilecegini, pozisyonumu sola dogru ayarlamami, belimin altina yastik koymami ve baska biseyler daha dedi ( ingilizcem cok iyi olmadigindan her dedigini anlamiyorum, kocam da sagolsun onemli seyler degil diyip herseyi tercume etmiyo )
bi de bu spermler icerde durmuyo ki yaa, siz ne yapiyorsunuz ayip bir soru mu oldu bilmiyorum ama