Merhaba hanımlar..ben bu topiği çok sevdim dün gece 2 ye kadar hep okudum ilk baş sayfadan.eşimle birlikte bizde bebek sahibi olmak istiyoruz.1 buçuk yıl kadar doğum kontrol hapı kullandım.aralıkta bıraktım ve hiç korunmadık.baktım kaç ay oldu gebelik yok,bende jinekoloğa gitmeye karra verdim salı gunu.bi problem yok stres yapma dedi.32 günde bir regli oluyorum.biz 14.günden başlayarak 17.güne kadar eşimle temasta bulunuyorduk.sanırım 20-21.günleride değerlendirmem gerekiyorumuş.geç yumurtlama olabilrmişim.ve ben bu sayfaları okuyunca bugun gittim ve ovul testi aldım eczaneden içinden 5 adet çıktı.öğlen yaptım tek çizgiydi ve bugun 15.günüm.yarında denicem.bakalım inşallah bu ay bu testle çok ümitliyim,Allah kısmet ederse.yalnız hiçmi su içmemek gerekiyo? 3-4 saat kadar.ben arkadaşımdaydım çay vb şeyler içtik ama abartmadık tabi.yani lıkır lıkır içmedim su,1 bardak kadar.
Çok uzattım afedersiniz.isteyen herkese rabbim kısmet etsin bebiş.bende adım adım yapıp burda paylaşmayı düşünüyorum