- 14 Ekim 2011
- 2.298
- 2
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #20.121
buldum ama kaç günde gelirmiş sordun mu.
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 2 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 60241792
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buldum ama kaç günde gelirmiş sordun mu.
aratıyorum ama 20 test 6 gebelik diye yok 20 tl .ye bulamıyorummm
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 62721792
bu siteden aldım bakalım inşallah en erken sürede gelir .... geldiği zaman konuşuruz bana talimatları verirsiniz olur mu
canım benim sipariş verdiğim yer. Ben cepten girdiğim için kopyalayamamıştım :) ne zaman gelir diue msj attım kargonun gelmesini bekliyorum hazırlandı ürün diye cvp yazmışlar. Blr de ürünü teslim alınca gg den onay mı yapacağız ben ilk kez netten alış veriş yaptım da
evt ürün sana ulaşınca onaylıyosun
canım çok tşk. Ediyorum tamam
kızlar baybsmart almayın derım cunku cok adi idi hadı adiliği geçtim beni anca adetıme 7 gun varken cıft gosterdi.Hamile kaldıysam tabi ben utanırım 4 gün sonra belli olacak ıyı olup olamdığı.Laboquik ten cok kişi memnun birisi kotulemıstı dıye alamdım keşke alsaymısım kısmet.Ayen senin regl dönemi ne zaman heyecanlı bekleyıs ne zaman bıter seroz sana da başarılar bır arkadasımızda sormus hamılelıkle ılgılı ayen guzelce cevaplamıs ovulasyon testını al canım ben gec ogrendım o da bozuk cıktı :))))
kızlar baybsmart almayın derım cunku cok adi idi hadı adiliği geçtim beni anca adetıme 7 gun varken cıft gosterdi.Hamile kaldıysam tabi ben utanırım 4 gün sonra belli olacak ıyı olup olamdığı.Laboquik ten cok kişi memnun birisi kotulemıstı dıye alamdım keşke alsaymısım kısmet.Ayen senin regl dönemi ne zaman heyecanlı bekleyıs ne zaman bıter seroz sana da başarılar bır arkadasımızda sormus hamılelıkle ılgılı ayen guzelce cevaplamıs ovulasyon testını al canım ben gec ogrendım o da bozuk cıktı :))))
cnm ben ayın 4 de adet olmam gerekıo bakalım cok heycanlıyım ovulasyon testlerım hala pozıtıf cıkıo lh hıc dusmedı heralde anlamadım gıitti :)
canım, günaydın. Ben son testl mi de yaptım ama sonuç dünkinden daha silik bir çizgi dünden beride bir bel ağrısı bir de göğüslerlmde de inanılmaz bir hassaslyet başladı. Geçen ayda böyle olmuştu sevinmiştim hamileyim diye
canım, günaydın. Ben son testl mi de yaptım ama sonuç dünkinden daha silik bir çizgi dünden beride bir bel ağrısı bir de göğüslerlmde de inanılmaz bir hassaslyet başladı. Geçen ayda böyle olmuştu sevinmiştim hamileyim diye
cnm sen ovulasyon testlerının resmını cek uzelerıne 1 gun 2 gun fln dıye yaz ben bı bakım acaba sen kacırdınmı yumurtlama gununu
yaa canım ben saklamadım 5 daklika beklettikten sonra atmıştım. Sanırım kaçtı pzt.i şu testler gelsede devam etsem bir daha ki aya kaldı ümitler desene. Ben gün aşırı ilişkiye de girmedim çizgiyi gördükten sonra yoğunlaşır diye düşünmüştüm
hmm anladım cnm neyse belli olmaz ya en koyu cıktıgı zamanlarda ılıskı olmadımı hıc ?? dıger testlerıne gore bırı daha koyu cıkmıstr??
canım dün ki diğerlerine göre daha koyuydu ama malesef hayır.bugün inşallah. Ama faydası olmaz sanırım 2.i düne göre bayağı silikti önümüzdeki aya inşallah.
cnm sız bugun yınede ılıskıye gırın dun catladıysa bugunde yapmak ıyı olur