Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Sevgili arkadaslarim sabah ise gec kaliodum diye test yapamadm öglen gelince yaptim ve sonuc hüsran maalesef bembeyaz cikti saatler sonra sonra cikan czgilere güvenilmiomus anlayacaginiz bata 3 gun kaldi bu saatten sonra ümit etmek mantıksz gelio umarim öbür aya gelir müjdem artik sizlerden bekliyorum güzel haberler

yaaa
hayırlısı canım

hamilelik testi mi beyaz çıktı eğer öyle ve bata 3 gün varsa çıkmaması gayet normal

Evet canim hcg negatif cikti dün iki saat sonra silik czgi gormustuk ama yanlismis bugunki tek czgi cikti 18 mayis bat günumde olsa cikardi herhalde buarada az onceki fotom bu
hamilelik testi mi beyaz çıktı eğer öyle ve bata 3 gün varsa çıkmaması gayet normal

Eklentiler

• 20150515_141330.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 64

Hayırlısı olsun canım yinede bat gününe kadar umudunu kaybetme

[Kayra79]
Canim yaa:) söyle sorayim ozaman dün ilk basta degil ama 2 saat sonra silik pembe czgi belirdi..bugun tekrar yaptim tek czgi cikti..smdi eger varsa hamilelik dun cikmisken bugunde cikmasi gerekmio muydu ? Acikcasi ondan dolayi umudunu kestim..sence buna ragmen ihtimal var mi diosun buarada ovu teslerimde bi tuhaf ne cok koyu nede cok silik kist flan dedi bazi arkadaslar ondan da korkmaya basladm

testini tekrarla yarın ve diğer günler özellikle sabah ilk idrarla.adetine daha var ümidini kesme hem ovu testi gebelik tanısında çok belirleyici değildir.yoksa uzmanlar onunla da hamile olunup olunmadığını tespit edebilirsiniz derlerdi değil mi.inş hamilesindir yarın yine yap bakalım testini

canım kist korkulcak bisey değil adetinle birlikte atılıyo yani benim oyleydi çok şükür . üzülme günün bi gelsin o zaman doktora gidersin :)

Insallah canim daha önceleri ovu yapniyordum ama yasadm folikul kisti 4 ay once adetim gecikti dr bakti basit kist yumurta catlamamis dedi duphastonla adet olmustum ama herzamankinden daha yogun ve pihtilar atmiştim..her basit kist atiluyor mu acaba adetle..
canım kist korkulcak bisey değil adetinle birlikte atılıyo yani benim oyleydi çok şükür . üzülme günün bi gelsin o zaman doktora gidersin :)

Tamam canim bir deneyeyim bakalim insallah hayrli güzel haberler veririm :)

Canim sabah ilk idrar olmadığı icin çıkmamış olabilir

Kizlar test yaptim simdi. yani bu duruma gore bugun catladi. dr o yuzden bu sabah iliski onerdi demek. Bide c.tesi oglen demisti.

Eklentiler

• img1431707485604.jpg
    405,9 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…