Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Bilgilendirme amaçlı toplu koyayım testlerimi

Eklentiler

• 2015-05-15 10.10.04.png
    369,8 KB · Görüntüleme: 77
bencede bence de çok mantıklı :)

niye ya ne guzel yazmısım :)
bu da testım kızlarrr. teste uymuyorumda yıne da yapıyorum merakımdan. 13. gün bugün. sabah çalıştık. bi de ctesi öğlen gibi dedi.
Edacım valla seninki bugün yada bu gece çatlar bence ama sabah çalışma iyi olmuş en azından çatlasa bile içerde sperm var hazır ☺

prenses nasılsın canım testlere başladınmı

dün baslamıstım canım yarın yaparım bıdaha 20 tane testım var 19 tane kaldı salı veya çarsamba doktora gidicem bakalım. yumoş haftası 2 kere yapcam günde o yuzden yetmesi lazım testlerımın daha coook günüm var 1 hafta falan

Eklentiler

• 11258686_893562324038252_1897234736_n.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 55
Ama başlamış koyulaşma olmaya canım bence hadi hayırlısı inşAllah

Edacım valla seninki bugün yada bu gece çatlar bence ama sabah çalışma iyi olmuş en azından çatlasa bile içerde sperm var hazır ☺
bılmıyorum dr un bır bıldıgı vardır herhalde :) ıns ıyı bır tahminde bulunmuşturda başarılı oluruz bizde

Ya eda yaa...cidden süper oldu senin bu dr ile takip işi....hadi inşallah hayırlısıyla Rabbimin mucizesi bu güzel günde gerçekleşir :)) bu ay senden haber gelir..
kendimi türk doktorlarına emanet ettim inşallah canım . daha ne yapalım gerisi Allah a kaldı artık. hayırlısı olsun

inşallah prenses koşa koşa gidersin doktora o zaman sen yumurtlayana kadar benim adet zamanım gelir sanırım

inşallahh alcaz sende güzel haber 10-12 gun sonraaa arkandan da biz gelicezzzz
1 hafta sonra olur sanırım benım yumurtlama doktora gidicem sen örnek oldun bize testlerle falan carsamba veya persembe doktor yolunu tutucam bendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…