- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.961
Gece degilde sabah yap dedi :) yaptik yarasin insallahkız seninki benimkinden baya silik.doktor niye bu gece yap dediki.ya da biz mi hep yanlış yapıyoz
Naptin test yaptin mi yine. Ben senden umitliyim yaa. yanilmayiz insallahInsallah keskeee edacim agzindan bal damlio:* ama umidim yok yaa 2 saat sonra gordum bozuk herhalde
evet siliniyo.bende evden cikmadan yaptim ama silinme yok. Gun icinde catlicak herhalde. o yuzden dr israrla sabah calis dedi. En azindan ben ole umuyorumBilgilendirme amaçlı toplu koyayım testlerimi
bencede bence de çok mantıklı :)çok geri sayfalara dönemedim ama ilk sayfaya göre hamileler var aramızda.bize belirtileri hakkında bilgi verseler.akıntıları ne zaman başladı ne renkti karın kasık ağrısı çok muydu adete yakın mide bulantısı oldu mu ve bu bulantı sabah mı yemek yedikten sonra mı gibi aydınlatırsanızsevinirim
Belli zor yazdığın ini yi bile yazamamissinevet siliniyo.bende evden cikmadan yaptim ama silinme yok. Gun icinde catlicak herhalde. o yuzden dr israrla sabah calis dedi. En azindan ben ole umuyorum
M.buste zor yaziyorum isyerine gidince fotograf yuklerim
niye ya ne guzel yazmısım :)Belli zor yazdığın ini yi bile yazamamissin
Edacım valla seninki bugün yada bu gece çatlar bence ama sabah çalışma iyi olmuş en azından çatlasa bile içerde sperm var hazır ☺niye ya ne guzel yazmısım :)
bu da testım kızlarrr. teste uymuyorumda yıne da yapıyorum merakımdan.13. gün bugün. sabah çalıştık. bi de ctesi öğlen gibi dedi.
prenses nasılsın canım testlere başladınmıKızlar günaydınnnnnnn
Kandiliniz mübarek olsun bol bol dua edelim raabbim tez zamanda hepimize bebis nasip etsin hayırlısıyla insallahhhhh (aminnnnnn)
prenses nasılsın canım testlere başladınmı
Ama başlamış koyulaşma olmaya canım bence hadi hayırlısı inşAllahdün baslamıstım canım yarın yaparım bıdaha 20 tane testım var 19 tane kaldısalı veya çarsamba doktora gidicem bakalım. yumoş haftası 2 kere yapcam günde o yuzden yetmesi lazım testlerımın daha coook günüm var 1 hafta falan
bılmıyorum dr un bır bıldıgı vardır herhalde :) ıns ıyı bır tahminde bulunmuşturda başarılı oluruz bizdeEdacım valla seninki bugün yada bu gece çatlar bence ama sabah çalışma iyi olmuş en azından çatlasa bile içerde sperm var hazır ☺
Ama başlamış koyulaşma olmaya canım bence hadi hayırlısı inşAllah
Ya eda yaa...cidden süper oldu senin bu dr ile takip işi....hadi inşallah hayırlısıyla Rabbimin mucizesi bu güzel günde gerçekleşir :)) bu ay senden haber gelir..bılmıyorum dr un bır bıldıgı vardır herhalde :) ıns ıyı bır tahminde bulunmuşturda başarılı oluruz bizde
inşallah prensesevet canım ben doktor kontrolunu daha kesın sonuc gıbı goruyorum bu ay edanın hamile oldugu haberini alırsak tezimiz onaylanmıs olucakkedosko
kendimi türk doktorlarına emanet ettimYa eda yaa...cidden süper oldu senin bu dr ile takip işi....hadi inşallah hayırlısıyla Rabbimin mucizesi bu güzel günde gerçekleşir :)) bu ay senden haber gelir..
inşallah prenseskoşa koşa gidersin doktora o zaman sen yumurtlayana kadar benim adet zamanım gelir sanırım
iyi bir örnek olurum inşallahhhinşallahh alcaz sende güzel haber 10-12 gun sonraaaarkandan da biz gelicezzzz
1 hafta sonra olur sanırım benım yumurtlama doktora gidicem sen örnek oldun bize testlerle falan carsamba veya persembe doktor yolunu tutucam bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?