- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.941
İyi yapmışsın canım, inş. sonucunda bana benzerİnşallah canım :) ben hafta sonu bitirdim çalışmaları senden taktik almıştım sabah diyeİki gün peşpeşe sabah denedik bakalım 5 6 gün sonra belli olur inşallah :)
Arkadaslar bata 4 gunum var öglen hcg testi yaptim cikmadi 2 saat sonra czgi olustu güvenilir degil biliyorum ilk 5 10 dk yi ciddiye almayin diolar ama yinede umutlanmali miyim erken olduğu icin mi boyle oldu acaba
Çok su mu içtin acaba? Biraz beklemiş idrar olması lazım çünkü.Kızlar az önce bi tane ovu testi yaptım ama onda çook silik çıktı nie kiiEki Görüntüle 1527609
kız seninki benimkinden baya silik.doktor niye bu gece yap dediki.ya da biz mi hep yanlış yapıyozTest yapmaya devam :) koyulasma var . ama yinede tam degil. O yuzden sabah olsa daha iyi olur dedi herhalde. Gece mi pik yapcak acaba.
Ay canim yanlis anlama beni sakinda kist diye diye bunu duydukca stresten yoksada kist olmusturCanım ovulasyonuda bugun mu Yaptın ? Ikinci cizgi var Yarin sabah tekrarla bakalım ilk idrarinla inşallah çıkar yine.
Benim adete 5 gun kala yaptığımda boyle çıkmıştı kan tahlili negatifti sonra kist oluşmuş iste. İnsallah senin ki bebistir :)
Insallah keskeee edacim agzindan bal damlio:* ama umidim yok yaa 2 saat sonra gordum bozuk herhaldeAyy bence vardir yaaa. Niye ciksinki o zaman. belki ilk damlattiginda da vardi. Ama sonra koyulasiyo ya. Sonradan gordugum cizgiler bu herhalde.hadi hayirlisi. Sabah tekrar et bakalim. Insallah vardir canimm
Yok canım yaa 5 saat tuttum idrarımı anlamadım bende en iyisi yarın bi daha yapayımÇok su mu içtin acaba? Biraz beklemiş idrar olması lazım çünkü.
Canim pembepink inan cok mutlu ediyor senin yorumlarin canim yoksada nspalm kismet ama yüzüme tebessumu sagliyorsun canimmm cok tesekkur ederim :)Ayyy canım olmayan şey niye çıksın yaa.bn demiştim bak hamilesin diye. Yarın sabah yine yap
Canım bencede katılıyorum olmasa çıkmaz herhalde bat ne zamandı canımCanim pembepink inan cok mutlu ediyor senin yorumlarin canim yoksada nspalm kismet ama yüzüme tebessumu sagliyorsun canimmm cok tesekkur ederim :)
Canim yaa zaten umitlenmiyorum bana o testinin resmi varsa atarmisnCanım bence fazla umutlanmaçünkü gölge gibi çıkmış alttaki çizginin gölgesi benim de geçen aylarda böyle olmuştu ama inşallah yanılıyorumdur gelmiştir bebeğin yarın tekrarla bir testi
18 mayis canim :)Canım bencede katılıyorum olmasa çıkmaz herhalde bat ne zamandı canım
Keske canim 8 aydr okadar cok hayal kirikligina ugradmki alıştım resmen..ama her defasinda ayni sekilde üzülüyorum.. canim yaa mumkunmu sence erken oldugu iicin sonradan czgi belli olabilir mi hic olumlu ornegi var mi acaba benim bu durumunBence hamile olabilirsin, henüz beta hcg düşük olduğu için geç cikmistir belki, bence kan testi yaptir hemen, varsa cikar :)
Ben kk da o sekilde hamileligini öğrenen bicok kisi okudum, yani mümkün tabiki :) Bikaç saat sonra cizgi belirmis diyolardi sonra da hamile cikiyolardi :) Ama benim takildigim nokta hamilelik testinin yanindaki ovulasyon testi hamilelikte o da koyu cikiyo ya o neden silik acaba, canım inşallah güzel haberini alırız, Allahım bu mutlulugu yasamayi hepimize nasip etsin.Keske canim 8 aydr okadar cok hayal kirikligina ugradmki alıştım resmen..ama her defasinda ayni sekilde üzülüyorum.. canim yaa mumkunmu sence erken oldugu iicin sonradan czgi belli olabilir mi hic olumlu ornegi var mi acaba benim bu durumun
Baya öncedendi canım silip atmışımdır bile . Dur bakalım hem yarın sabah tekrarla bir sen inşallah çıkar sabah ilk idrarınla. :)Canim yaa zaten umitlenmiyorum bana o testinin resmi varsa atarmisn
İnşallahhİyi yapmışsın canım, inş. sonucunda bana benzerGüzel haberler alalım senden de
Tatlım inan içime güzel seyler doğduğu icin oyle yorumları yapıyorum. inş öyledir. sabah yaptin mi cok merak ettimCanim pembepink inan cok mutlu ediyor senin yorumlarin canim yoksada nspalm kismet ama yüzüme tebessumu sagliyorsun canimmm cok tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?