Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

kaç günde 1 adet oluyorsun ki çift çizgi haftası ıkı gun arayla olsaydı dıger gunler 3 de olur herhalde :)
ya aslında her ay kendı capımda denıyorum bıseler
30 günde bir oluyorum canım :) son 2 aydır 28de 1...erken oluyor..incirin etkisi sanırım...hala kahverengi benim akıntım..ve hiç ağrım yok....hala yerleşme mi diye şüpheleniyorum

Sen en azından bi kez kimyasal da olsa gebe kalabilmissin, ben de evliligimin 8. ayindayim bana da hamile kalabilmem mucize gibi gelmeye başladı 2 test yaptirdik 2. de esimde ml de 18 milyon sperm cikti, ilkinde ml de 5.5 milyondu acaba ondan mi olmuyo Cok umutsuz olmaya başladım ben, bi an önce toparlanip kendime gelmem lazim

Canım işte bu noktada devrye giren cümle sanırım "Allah'ın Takdiri" cümlesi oluyor. Hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bir bebek dile, Allah gönlüne göre versin inşallah, Rabbim aratmasın

Canlar ya sabahtan beri aklıma bişey takıldı benim bu ay yumurtlama sancım olmadı ovu testi pik yaptı ertesi gün çok hafif silinme vardı ben çatlamıştır diye düşündüm ama çatlamayıp kiste dönüşme ihtimali var mıdır ya ? yine takacak bişey buldum bebek sahibi olmak bir mucize sanırım

Pik yaptığı gün böyleydi işte cumartesi günü perşembe cuma cumartesi koyu çıktı

Eklentiler

• image (1).jpg
    157,6 KB · Görüntüleme: 138
sanırım bunun ovu testiyle anlaşılması zor. benim bu ay akıntım ağrılarım 12-13. günde oldu ama teste göre 18. gün yumurtladım ve o gün ne akıntım ne de ağrım vardı.kisti ancak dr kontrolü ile öğrenebilirsin

çok geri sayfalara dönemedim ama ilk sayfaya göre hamileler var aramızda.bize belirtileri hakkında bilgi verseler.akıntıları ne zaman başladı ne renkti karın kasık ağrısı çok muydu adete yakın mide bulantısı oldu mu ve bu bulantı sabah mı yemek yedikten sonra mı gibi aydınlatırsanızsevinirim

T
Tatlim takma bu kdr kafaya. msallh tez konusu gibi mesele getiriyorsun aklına :) benimde 3gun koyuydu 2ay önce. tertemizdim

canım dur hemen stres yapma kötü seyler getirme aklınaa bir hafta sonra hersey daha net belli olur biraz relax ol canım

Yapın gitsin kız bu gece

Kizlar bugun icin tekrar yaptim testi.daha catlamamis demi.sabah ve aksam olarak bugunku testler bunlar

Eklentiler

• 2015-05-14 17.49.44.png
    420,9 KB · Görüntüleme: 136
seninki benim testimden koyu. Benimki salinmaya baslamis. Bence sen bu aksam calis. Bak sana da yaradim kizzz testimiz bi tik oynuyo seninde yumurtani ben takip ediyorumm :))
bende 8 de tekrar test yapcam bakicam sabaha gore nasil.
Kizlar bugun icin tekrar yaptim testi.daha catlamamis demi.sabah ve aksam olarak bugunku testler bunlar

Edacım hadi hayırlısı doktor sabah daha iyi olur dediyse sabah yap bence canım

Arkadaslar bata 4 gunum var öglen hcg testi yaptim cikmadi 2 saat sonra czgi olustu güvenilir degil biliyorum ilk 5 10 dk yi ciddiye almayin diolar ama yinede umutlanmali miyim erken olduğu icin mi boyle oldu acaba

Eklentiler

• 20150514_174505.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 235
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…