Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

ayy ağzını öpim

Merhaba bende aranıza yeni katıldım ovuslayon testi kullanmaya başladım bu ay eşim ve ben bebek diye çıldırıyoruz bi kez kimyasal gebelik yaşadım biliyorum yıllarca deneyenler var ama daha yedi aylık evli olmama rağmen bebek sahibi olmak mucize gibi gelmeye başladı çünkü doktor sorun yok demesine ve yumurtlama günüme denk getirmeme rağmen nasıl olmaz mantığım almıyo

hoşgeldin... onu bizde çözemedik :) kader kısmet galiba diyelim. ınsallah daha fazla beklemeden kavusuruz

canım bende her adet olduğumda acaba yerleşmemi dıyorum kırmızıları gormeme rağmen beklıyorum. tek sen değilsin bu durumu yaşayan. sabredecegız. dua edeceğiz.

ay biliyorum sen yrn olsun ertesi gün de tatil istiyorsun inşallah gönlüne göre olur arkadaşım :) inşallah..hadi haberdar et bizi
hem öyle hemde salı günü olmuştu. bir gün daha geçsin diye istiyorum sperm kalitesi için. hep 2 günde 1 oldu olmadı. sanki bu büyüyü bozmak istiyorum

Kizlar bu hormon tavan yapmış halimi sizce. bir günü Daha var mi ki.bu gece calissak mi offf cift cizgiyi yakalamakta yetmiyor ki anam

Eklentiler

• 20150514_121545.jpg
    162,9 KB · Görüntüleme: 259
aynen canım. bakalım ne dıcek baya koyu ama yeterınce degıl bence. bu aksam demesın ılıskı noluurrrrr
Bence yarın tam koyuluk olacak edoş.
Kizlar bu hormon tavan yapmış halimi sizce. bir günü Daha var mi ki.bu gece calissak mi offf cift cizgiyi yakalamakta yetmiyor ki anam
Canım çok güzel testin. Dün olduysa bugünü boş geç yarın sabahı değerlendir derim. Ama dün olmadıysa bugün mutlaka olsun. Silikleştiği gün de olsun.

Kızlar bakarmısınız bi testlerime akşam çalışma oldu dokto 2 ara dedi bi dahaki çalışmada cumartesi günü olcak

biliyor musun ben de kendimde ondan şüpheleniyorum...8-10-12-14-16-18-20 oldu...acaba çok mu oldu diye düşünmeden edemiyorum
kaç günde 1 adet oluyorsun ki çift çizgi haftası ıkı gun arayla olsaydı dıger gunler 3 de olur herhalde :)
ya aslında her ay kendı capımda denıyorum bıseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…