- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.861
ayy ağzını öpimevet canım öleydi ıslaklık hissediyodum
edoşşş bence sen bu ay hamiş olcan içime öyle doguyootesttı yapınca at baakalım
inşallah canım haftaya salı günü falan doktora gidicem benım yumurtlama geç oluyo 18-20 gün arası falan bugun 9. gunüm daha önümde coooook günler var
aynen canım. bakalım ne dıcek baya koyu ama yeterınce degıl bence. bu aksam demesın ılıskı noluurrrrryap yap...doktorun dediği ultrasonda gördüğüyle testi karşılaştırmış oluruz
hoşgeldin... onu bizde çözemedik :) kader kısmet galiba diyelim. ınsallah daha fazla beklemeden kavusuruzMerhaba bende aranıza yeni katıldım ovuslayon testi kullanmaya başladım bu ay eşim ve ben bebek diye çıldırıyoruz bi kez kimyasal gebelik yaşadım biliyorum yıllarca deneyenler var ama daha yedi aylık evli olmama rağmen bebek sahibi olmak mucize gibi gelmeye başladı çünkü doktor sorun yok demesine ve yumurtlama günüme denk getirmeme rağmen nasıl olmaz mantığım almıyo
herkese günaydın.. bat 16 mayıstı biliyorsunuz...dün akşam eve geldim 5-6 damla bir kahverengi lekelenme vardı akşam 10 gibi...snra hiç gelmedi banyo vs yaptım...sabah baktım bir şey yoktu...snra tuvaletimi yaparken biraz daha geldi snra peçeteye de geldi..ben dün gece ve sabah uyandığımda yerleşme diye o kdr mutluydum ki...ama sanırım adete dönüyorve ağrım sızım hiç yok..normalde mahvolurdum ağrıdan..
diyeceğim o ki batı beklemek bile bir lütuf...erken gelmesi o heyecanı yaşattırmıyor bir türlü2 aydır böyle..ama yine de hala acaba yerleşme diye mi aptal gibi umutlanıyorum. ne yapcam bilmiyorum kimseyle konuşamıyorum kimseye bir şey diyemiyorum
canım bende her adet olduğumda acaba yerleşmemi dıyorum kırmızıları gormeme rağmen beklıyorum. tek sen değilsin bu durumu yaşayan. sabredecegız. dua edeceğiz.prenses inan stres diyorlar ya...ben bu ay sıfır stresliydim!! 11 gün tatildeydim zaten uzakdoğuda geldim...bu ay hamileyim kesin dedim..grip oldum..bağışıklığım düştü heralde hamileyim dedim..ilaç bile almadım bebeğime zarar gelmesin diye..eşime perdeleri indirdim 9 ay temizleyemeyiz bebeğimiz temiz eve gelsin dedim..yani SIFIR STRESTİ...
Yeni ay yeni umutlar....ama ben artık umut etmek istemiyorum. yemek yemek uyumak gezmek hiçbir şey istemiyorum..korunarak geçirdiğim 2 yıl için Rabbimden af diliyorum..çok pişmanım
ay biliyorum sen yrn olsun ertesi gün de tatil istiyorsun inşallah gönlüne göre olur arkadaşım :) inşallah..hadi haberdar et biziaynen canım. bakalım ne dıcek baya koyu ama yeterınce degıl bence. bu aksam demesın ılıskı noluurrrrr
evet tek değiliz...hep beraber dua edelim inşallahcanım bende her adet olduğumda acaba yerleşmemi dıyorum kırmızıları gormeme rağmen beklıyorum. tek sen değilsin bu durumu yaşayan. sabredecegız. dua edeceğiz.
hem öyle hemde salı günü olmuştu. bir gün daha geçsin diye istiyorumay biliyorum sen yrn olsun ertesi gün de tatil istiyorsun inşallah gönlüne göre olur arkadaşım :) inşallah..hadi haberdar et bizi
bence olmuş bu. ben olsam gece boş geçmemKizlar bu hormon tavan yapmış halimi sizce. bir günü Daha var mi ki.bu gece calissak mi offf cift cizgiyi yakalamakta yetmiyor ki anam
Ne biliyim canım yarın daha cok olursa arkaarka yapmakta istemiyorum.neyse kocis iki de gelecek bi bakayim ahvalinebence olmuş bu. ben olsam gece boş geçmem
Bence yarın tam koyuluk olacak edoş.aynen canım. bakalım ne dıcek baya koyu ama yeterınce degıl bence. bu aksam demesın ılıskı noluurrrrr
Canım çok güzel testin. Dün olduysa bugünü boş geç yarın sabahı değerlendir derim. Ama dün olmadıysa bugün mutlaka olsun. Silikleştiği gün de olsun.Kizlar bu hormon tavan yapmış halimi sizce. bir günü Daha var mi ki.bu gece calissak mi offf cift cizgiyi yakalamakta yetmiyor ki anam
Kızlar bakarmısınız bi testlerime akşam çalışma oldu dokto 2 ara dedi bi dahaki çalışmada cumartesi günü olcak Eki Görüntüle 1527216
bakalım bılenkısı ne dıcem canım . 3 de cıkıcam ısten gıdıcemBence yarın tam koyuluk olacak edoş.
Canım çok güzel testin. Dün olduysa bugünü boş geç yarın sabahı değerlendir derim. Ama dün olmadıysa bugün mutlaka olsun. Silikleştiği gün de olsun.
sanki 2-3 gün var gibi canımKızlar bakarmısınız bi testlerime akşam çalışma oldu dokto 2 ara dedi bi dahaki çalışmada cumartesi günü olcak Eki Görüntüle 1527216
Canim biraz daha vakit var gibiKızlar bakarmısınız bi testlerime akşam çalışma oldu dokto 2 ara dedi bi dahaki çalışmada cumartesi günü olcak Eki Görüntüle 1527216
biliyor musun ben de kendimde ondan şüpheleniyorum...8-10-12-14-16-18-20 oldu...acaba çok mu oldu diye düşünmeden edemiyorumhem öyle hemde salı günü olmuştu. bir gün daha geçsin diye istiyorumsperm kalitesi için. hep 2 günde 1 oldu olmadı. sanki bu büyüyü bozmak istiyorum
kaç günde 1 adet oluyorsun kibiliyor musun ben de kendimde ondan şüpheleniyorum...8-10-12-14-16-18-20 oldu...acaba çok mu oldu diye düşünmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?