- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.501
Hadi gözün aydin canim:) parca geliyo demistin
evet canım tertemiz olmuş doktor dedi adet bitiminden 10 gun sonradan itibaren 22-23, gune kadar gün aşırı ilişki olsun dedi hayırlısı baakalımm
Ohh gözün aydın canımm çok sevindimmmKızlar kisttim kaybolmusssss
Prenses gözün aydın canım ne güzel kaybolmuş bak keşke benimkide kaybolsa yaaevet canım tertemiz olmuş doktor dedi adet bitiminden 10 gun sonradan itibaren 22-23, gune kadar gün aşırı ilişki olsun dedi hayırlısı baakalımm
Benim 6 gün kaldı, sıfır belirti, zaman yaklaştıkça umudum azaliyo gibi ama hayırlısı.senin az günün kaldı dımı. ben son 4-5 kala heyecanlanıyorum :)
DAha erken durBenim 6 gün kaldı, sıfır belirti, zaman yaklaştıkça umudum azaliyo gibi ama hayırlısı.
canım nasıl cıktı eşinin sonuçlarıDAha erken dur
Canim daha yarin gidicez. Burda dra sordum.her sey normal yazmis. . ultrasonda cekilsin bakalim o da temizse kafamiz rahat olur. . Ben yinede ek seler yapiyorumcanım nasıl cıktı eşinin sonuçları
Erken mi yumurtladin acaba .takip etmismiydin. hayirli olsun bu arada.ben artık hesaplama işine inanmıyorum doktorlar adet hemn sonrası hamilelik olasılıgı cok düşük diyolar . bnce tam tersi 8 aydır evliyim 5 aydır korunmuyoduk sürekli yumurtlama gününü hesap ederk beraber oluyoduk olmuyodu . en son adetten yıkandıgım gün we 2 gün sonrası birlikte olduk ve o ay icnde baska ilişkimz olmadı adetime 3 gün kala kahverengi akıntım geldi belirtilerimde vardı test yaptım ve pozitif. zatn adet hemn sonrasında rahim aqzı acık oluyo hamilelik olasılıgı daha yüksek bnce.
Ayy canımm çok güzel yaa Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et canımKizLaar bugun minikimLe tanistik <3 Kalp atisinide duyduk cok sukur bugun satima gore 6+5 gunluktuk uLtrasyona gore 7 haftalik olmusuz Rabbim sizLerede yasatsin bu duyyguLari insaAllahBu da minikiim <3
Memnun oldum minik :) masallah canim. Sorunsuz devam eder ins.KizLaar bugun minikimLe tanistik <3 Kalp atisinide duyduk cok sukur bugun satima gore 6+5 gunluktuk uLtrasyona gore 7 haftalik olmusuz Rabbim sizLerede yasatsin bu duyyguLari insaAllahBu da minikiim <3
Ayy canımm çok güzel yaa Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et canım
Ayy canımm çok güzel yaa Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et canım
Tamam canim at bende atarim sana :)
Canim hayırlı olsun.peki adetin biter bitmez o uzun akintin varmiydi.benim var bugun adetim bitti.ama daha erken diyorum yumurtlama icinben artık hesaplama işine inanmıyorum doktorlar adet hemn sonrası hamilelik olasılıgı cok düşük diyolar . bnce tam tersi 8 aydır evliyim 5 aydır korunmuyoduk sürekli yumurtlama gününü hesap ederk beraber oluyoduk olmuyodu . en son adetten yıkandıgım gün we 2 gün sonrası birlikte olduk ve o ay icnde baska ilişkimz olmadı adetime 3 gün kala kahverengi akıntım geldi belirtilerimde vardı test yaptım ve pozitif. zatn adet hemn sonrasında rahim aqzı acık oluyo hamilelik olasılıgı daha yüksek bnce.
Oyy oyyy yerim ben bu minişiKizLaar bugun minikimLe tanistik <3 Kalp atisinide duyduk cok sukur bugun satima gore 6+5 gunluktuk uLtrasyona gore 7 haftalik olmusuz Rabbim sizLerede yasatsin bu duyyguLari insaAllahBu da minikiim <3
İyilik, sağlık şükür canım sen nasılsın, bebişin nasıl ?Slm kizlar naber nasilsinizz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?