- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.361
Canım benimm hayırlısı olsun. Geç yumurtlama olmuşsun demekki. Bugünden 14 gün geriye git o zaman yumurtlama tarihin muhtemelen. Önümüzdeki ay bu şekilde de hesaplarsın canımCanlarr ben addet oldum(
tatlım test yapsana varsa. belki geç döllenme olmuştur.Ben hala olmadım kızlar ağrım var olucak gibiyim ama gelen giden yok 10.gunum cuma gunu kan tahlili yaptircam yine . Durumun gidişâtına göre sokturucuyu icerim artık
tatlım test yapsana varsa. belki geç döllenme olmuştur.
Prenses memleketime çoook selam söyle aydın ciğercidede ciğer ye mutlaka harikaCanım suan turdayim Edirne'de Hıdrellezi şenliklerine geldimYarin sabah yapabilirim Anca canım
Prenses memleketime çoook selam söyle aydın ciğercidede ciğer ye mutlaka harika
tatlım o uzayan akıntın varsa 2 güne yumurtlama günün gelecek demektir. bak gör iki gün sonra filan o silikler kopkoyu olcekMerhaba kizlar. 6 gundur ovulasyon testi yapiyorum 6 gundur ikinci cizgi hep silik. Ama 1 saat once seffaf uzayan akintim geldi baya baya. Ama cizgi silik. Ne zaman iliski olmali şimdi. 13. gunumdeyim buarada
hayırdır gül dibi derken.anlamadımKızlar bu akşam gül dibine gitmeyi unutmayın sakın ben gidicem allah kısmet ederse
Sağlık olsun napalım canım o zaman benim 2 tane yumurtam vardı 1 incisi fCanım benimm hayırlısı olsun. Geç yumurtlama olmuşsun demekki. Bugünden 14 gün geriye git o zaman yumurtlama tarihin muhtemelen. Önümüzdeki ay bu şekilde de hesaplarsın canım
Canım hıdrellez ya bugün akşam bi gül ağaçının dibine gidiyosun ne dileğin olursa onu çiziyosun canımhayırdır gül dibi derken.anlamadım
Muhtemelen canımSağlık olsun napalım canım o zaman benim 2 tane yumurtam vardı 1 incisi f
doktorun dediği gün çatladı ikinciside daha sonra herhalde ondanmı böyle oldu dersin
tatlılarım boşverin bunları. Allah diyorki bana dua etmek isterseniz ben sizin şakak kemiklerinizden daha yakınım.benimle araya birşey sokmayın diyor. Biz direk dua edelim. hatta şu daha güzel. bi dua saati belirleyelim bu topikte kızlar için. o saatte herkes birbiri için bebek duası yapsın. çünkü kişi başkası için yaptığı dualar çakışırsa kabul olma olasılığı daha yüksektirCanım hıdrellez ya bugün akşam bi gül ağaçının dibine gidiyosun ne dileğin olursa onu çiziyosun canım
Canım zaten Allahtan başka isteyeceğimiz başka kimsemiz yok herşey Rabbimden bu sadece öyle her hıdrellezde biz yaparız gelenek olmuş artıktatlılarım boşverin bunları. Allah diyorki bana dua etmek isterseniz ben sizin şakak kemiklerinizden daha yakınım.benimle araya birşey sokmayın diyor. Biz direk dua edelim. hatta şu daha güzel. bi dua saati belirleyelim bu topikte kızlar için. o saatte herkes birbiri için bebek duası yapsın. çünkü kişi başkası için yaptığı dualar çakışırsa kabul olma olasılığı daha yüksektir
Canım zaten Allahtan başka isteyeceğimiz başka kimsemiz yok herşey Rabbimden bu sadece öyle her hıdrellezde biz yaparız gelenek olmuş artık
oyle tabi gelenektir.annemde çok yapmış zamanında.ama işte ben din alanında akademi yaptığım için biraz daha dikkat etmeye ve uyarmaya çalışıyorumCanım zaten Allahtan başka isteyeceğimiz başka kimsemiz yok herşey Rabbimden bu sadece öyle her hıdrellezde biz yaparız gelenek olmuş artık
sen yine iyiymişsin.ben kocişimi 4 sene boyunca istedim hemencecik olmadı.az çaktrmak lazımmışAynen canım bizde yaparız her sene gecen sene koca dilemiştim senesine evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?