Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

vallaha tatlım bat bugün se idrarda da çıkar varsa yap kızz bakalım işte varmı test evde yada yakınssa al da yapp

valla yaa senı tamamen takıp edıyorum ben edoşşş :)) burda okuduklarım karısında donup kalıyorum. Rabbım beterınden saklasın. isyan etmek istemiyorumda
valla bılmıyorum napsak ne etsek. benım adet öncesı akıntım gelmeye basladı yıne. tanıyorum onu yıne olmıcak herhalde. daha 5 gun var ama yıne umıtsızım

valla midem bulandı artık testlerden :) bı adet olsam doktora gıdıcem kontrol ıcınde o da olmadı. hayırlısı isyan etmemek lazım o hıc vermez rabbım. herseyın hayırlısını nasıp etsın burdakı herkese

valla bılmıyorum napsak ne etsek. benım adet öncesı akıntım gelmeye basladı yıne. tanıyorum onu yıne olmıcak herhalde. daha 5 gun var ama yıne umıtsızım

o kadar cok dua edıyorum kı ısteyen herkes ıcın tez zamanda versın ınsallah. üzülme diyoruz birbirimize ama kelin merhemi olsa kendine sürermiş. bugun hele oturdum agladım yıprattıgımı farkettım kendımı

daha 5 gunu var sanırım adetine onun. 8 gun varken öğrenmişti. 3 gün once yaptırmıstı 12 küsür cıkmıstı
ya vallaha öyle üüzldümki içim parçalandı birden kimyasal deyince daha da 5 gün varmış yaa aslında adet olmazsa eğer bence hiç korkmasın 5 güne çünkü kimyasalda dğer düştüğünde hemen kanama başlarmış yani regl inş yoktur yaa

OTE="superisi_33, post: 40736512, member: 648201"]SONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL[/QUOTE]
Allah Allah...sen hemen doktorunla gorus canim daha gunun gecmemis belki suan bi mudahale bi cozum getirilir canim ya umudunu yitirme yinede hayirli haberlerini bekliyoruz insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…