- 26 Şubat 2014
- 1.734
- 782
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.921
vallaha tatlım bat bugün se idrarda da çıkar varsa yap kızz bakalım işte varmı test evde yada yakınssa al da yappbugun bat tatlım. karnımda ağrı oluyor ara ara bılmıyorum ya ben test mest yapmıyım en ıyısı beklıyım.
tatlım bende idrarda gormeden hastaneye gıtmek ıstemıyorum kotu oluyor negatıf olunca. bazende umıtlenmem en azından dıyorum. iştee böyle kararsızlıklarrr
allah allah yaa tövbe tövbe eee niye böyle oluyo kuuzm yaa çok geçmiş olsun yaa çok üüzldümmm ne dieceğimi bilmiyorum üzülme diyecem ama elinde mi sanki insanınSONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
prenses aramızda 12 gun vardı. nerdeyse aynı anda olcaz artık :) hıc olmasak ıyı yaaaaaaaaaişte sıkıntı o canımm yaa gelmiyo regl .bugun 5. gun. son yaptıgım test negatıf
SONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
prenses aramızda 12 gun vardı. nerdeyse aynı anda olcaz artık :) hıc olmasak ıyı yaaaaaaaaa
canım yaaaSONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
valla bılmıyorum napsak ne etsek. benım adet öncesı akıntım gelmeye basladı yıne. tanıyorum onuvalla yaa senı tamamen takıp edıyorum ben edoşşş :)) burda okuduklarım karısında donup kalıyorum. Rabbım beterınden saklasın. isyan etmek istemiyorumda
seni çok iyi anlıyorum canım bende ölee gebelik testi yapmamaya yemin ettim o derce yani 1 senedir hep olumsuz olumsuz ama sen daha yeniisn bak lütfen kendini sadece rahat bırak stresten geçikme yaşıyorda olabilirsin ben çok yalşadm stresten hep geçikiyordu reglim
valla bılmıyorum napsak ne etsek. benım adet öncesı akıntım gelmeye basladı yıne. tanıyorum onuyıne olmıcak herhalde. daha 5 gun var ama yıne umıtsızım
doktor dedimi sana kimyasal diye yoksa kendin mi öyle diyorsun kimyasal diye günün geçmişmiydi senin yada varmıyda bataSONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
valla bu sefer bende ağlıcam olursamo kadar cok dua edıyorum kı ısteyen herkes ıcın tez zamanda versın ınsallah. üzülme diyoruz birbirimize ama kelin merhemi olsa kendine sürermiş. bugun hele oturdum agladım yıprattıgımı farkettım kendımı
SONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
doktor dedimi sana kimyasal diye yoksa kendin mi öyle diyorsun kimyasal diye günün geçmişmiydi senin yada varmıyda bata
ya vallaha öyle üüzldümki içim parçalandı birden kimyasal deyince daha da 5 gün varmış yaa aslında adet olmazsa eğer bence hiç korkmasın 5 güne çünkü kimyasalda dğer düştüğünde hemen kanama başlarmış yani regl inş yoktur yaadaha 5 gunu var sanırım adetine onun. 8 gun varken öğrenmişti. 3 gün once yaptırmıstı 12 küsür cıkmıstı
bugün mü verdin kanı canım??? nasıl yaa offf...SONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
kızlaaar yapmayın ama ne cabuk da depresyona giriyorsunuzzz silkelenin lütfen herkes birbirine moral vermeli burda kk nın en büyük özelliğ bu değilmi hadi canım üüzlme sen devalla bu sefer bende ağlıcam olursambenden haber alamazsanız bilinki deprosyandayım
valla bu sefer bende ağlıcam olursambenden haber alamazsanız bilinki deprosyandayım
tatlım bıran once ıyı bı doktora gıt tedavını olSONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
war ewde testım. ya acaba iş çıkışı acıle mı gıtsemvallaha tatlım bat bugün se idrarda da çıkar varsa yap kızz bakalım işte varmı test evde yada yakınssa al da yapp
tatlım bıran once ıyı bı doktora gıt tedavını ol
war ewde testım. ya acaba iş çıkışı acıle mı gıtsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?