Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar valla ben testte yapmicam oyle cok üstünde dusmicem üstünden 10 gun geçince gidicem doktora. Sıkıldım cok cunku bu konu hakkındaDa konuşmama kararı aldım kendi kendime. Sizlerin durumuna yorum Yaparım artık ama kendim hakkında konuşmicam adet olana kdr veya sonuç ne olursa

Kizlar selam
Burada paylasimlarinizi okuyunca bende heycanlandim.Bizde deniyoruz bu ay 4.ay olucak bu ay ilk defa bende ovu testlerinden kullandim gun asiri denedik bizde Bat 7 mayis . Bende heyecanla bekliycem insallah bu ay tutmustur bnde 2 yillik evliyim bunca zaman hic dusunmedik nasi olsa hemen olur sandim ama 4 ay oldu.
Lutfen dua edin benim icinde isteyen herkese nasip etsin Allah Yani 4 aydir her belirtiyi gebelige yorar oldum artik kafayi yicem

biz de erkenden kafayı yedik . sonumuz ne olcak acaba

Benimde bugünkü ovu testim ve gebelik testim ovu testim bugün silikleşti iyice demekki benim bu ayda tutmadı kızlar

Günaydın kızlarrrr bugün bat günüm aşırı kasık ağrım var benimki bugün gelir herhalde hayırlısı artık
canım benımde bugun bat gunum. ıkı gun once gebelık testı yaptım negatıftı. beklıyorum bakalım gelmezse 2 3 gun daha tekrar yaparım

Günaydınnn kızlarrr
hepimiz için güzel bigün olsun hayırlı haberler alalım inşalaah
amin canım inşallahhhhh. benim 5 gün kalmış ya. yanlış hesaplamışım. şimdi stres yaptım :)
canım benımde bugun bat gunum. ıkı gun once gebelık testı yaptım negatıftı. beklıyorum bakalım gelmezse 2 3 gun daha tekrar yaparım
sabrınıza hayranımmm

kızlar 13.gün yumurtlama testi yaptım ikinci çizgi çok koyu çıktı...14.gün tekrar yaptım ama hiç çizgi yoktu...yumurta çatladığı için mi acaba ikinci çizgi kaybolmuştur..

kızlar 13.gün yumurtlama testi yaptım ikinci çizgi çok koyu çıktı...14.gün tekrar yaptım ama hiç çizgi yoktu...yumurta çatladığı için mi acaba ikinci çizgi kaybolmuştur..
Evet çatlayınca silikleşiyor. Koyu olduğu ve silikleştiği günü değerlendirmeniz gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…