- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.861
biz de erkenden kafayı yedik . sonumuz ne olcak acabaKizlar selam
Burada paylasimlarinizi okuyunca bende heycanlandim.Bizde deniyoruz bu ay 4.ay olucak bu ay ilk defa bende ovu testlerinden kullandim gun asiri denedik bizde Bat 7 mayis . Bende heyecanla bekliycem insallah bu ay tutmustur bnde 2 yillik evliyim bunca zaman hic dusunmedik nasi olsa hemen olur sandim ama 4 ay oldu.
Lutfen dua edin benim icinde isteyen herkese nasip etsin AllahYani 4 aydir her belirtiyi gebelige yorar oldum artik kafayi yicem
Prenses test yaptırmadınmı canımGünaydın kizlarrrrr
Hala adet olmadım
Prenses test yaptırmadınmı canım
Benimde bugünkü ovu testim ve gebelik testim ovu testim bugün silikleşti iyice demekki benim bu ayda tutmadı kızlar Eki Görüntüle 1511533
Günaydın kizlarrrrr
Hala adet olmadım
Canım hayırlısı olsun hepiniz için inş.Günaydın kızlarrrr bugün bat günüm aşırı kasık ağrım var benimki bugün gelir herhalde hayırlısı artık
canım benımde bugun bat gunum. ıkı gun once gebelık testı yaptım negatıftı. beklıyorum bakalım gelmezse 2 3 gun daha tekrar yaparımGünaydın kızlarrrr bugün bat günüm aşırı kasık ağrım var benimki bugün gelir herhalde hayırlısı artık
amin canım inşallahhhhh. benim 5 gün kalmış ya. yanlış hesaplamışım. şimdi stres yaptım :)Günaydınnn kızlarrr hepimiz için güzel bigün olsun hayırlı haberler alalım inşalaah
sabrınıza hayranımmmcanım benımde bugun bat gunum. ıkı gun once gebelık testı yaptım negatıftı. beklıyorum bakalım gelmezse 2 3 gun daha tekrar yaparım
InşAllah canımöyle görünüyor canım. adet olduktan sonra zaman çabuk geçiyor bu ay olur inşallah
Ben artık umudumu kestim ama inşAllah sen hamilesindir canımcanım benımde bugun bat gunum. ıkı gun once gebelık testı yaptım negatıftı. beklıyorum bakalım gelmezse 2 3 gun daha tekrar yaparım
Evet çatlayınca silikleşiyor. Koyu olduğu ve silikleştiği günü değerlendirmeniz gerekli.kızlar 13.gün yumurtlama testi yaptım ikinci çizgi çok koyu çıktı...14.gün tekrar yaptım ama hiç çizgi yoktu...yumurta çatladığı için mi acaba ikinci çizgi kaybolmuştur..
evet canım telaş yapma. çatlamıştırkızlar 13.gün yumurtlama testi yaptım ikinci çizgi çok koyu çıktı...14.gün tekrar yaptım ama hiç çizgi yoktu...yumurta çatladığı için mi acaba ikinci çizgi kaybolmuştur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?