Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar biz geldik minikimle
Dr şu an için sağlıklı ,canlı dedi. Ama karından baktı, o yüzden 2 hafta sonraya tekrar gideceğiz kalp atışlarını dinlemeye.
Darısı hepinize inş.

Canım ya teYzeleri yesin onu masallhhhhhh kuzucum Rabbim bizlerede nasip etsin bu görüntüyü

Tabiki cnm haber veririim :))

o kadar fark olur canım benımde 3. denemeler oldu bekleme suresı.
canım cok abartmadan ye he :) ben korktum bıraz adet duzenımı bozar mı dıye. neyse cok buyuk bır fark olmadı. ıns olmazda.
Yok canım korka korka yiyorum 1 çay kaşığı :) incir geçen aylarda da yemiştim şimdi de aldım bakalım

Bide canim benim gunum gectiginden beri iliski olmadi hic korkuyorum siz de oldu mu bi olduysa bi sikintin olmadi ins? Eger iliski olmadiysa doktora benden once gidersen bi sorsana sana zahmet problem olurmu diye cunku ilk 3 ay onemli ya

Bizdede bisiii olmadi daha Ama gebelikte skinti olmadigi surece yani dusuk tehlikesi yani bi problem olmuyomus iliski netten baktigim kadariyla doktorum erkrk sorabilir myim biLmiyorum utaniriim heraLdee cnm

Bizdede bisiii olmadi daha Ama gebelikte skinti olmadigi surece yani dusuk tehlikesi yani bi problem olmuyomus iliski netten baktigim kadariyla doktorum erkrk sorabilir myim biLmiyorum utaniriim heraLdee cnm
Himm erkek mi ben de soramazdim herhalde :) benim esim asiri kiskanc erkek doktora grip olsam bile birakmaz:) benim doktorum bayan ben sorariim ozaman ins. ☺

QUlueflower, post: 40705696, member: 142741"]Kızlar biz geldik minikimle
Dr şu an için sağlıklı ,canlı dedi. Ama karından baktı, o yüzden 2 hafta sonraya tekrar gideceğiz kalp atışlarını dinlemeye.
Darısı hepinize inş. [/QUOTE]
Oyy masaAllah canimm darisi bize

Maşallah canımmm mm. Darısı bize inşallah

Oyy masaAllah canimm darisi bize[/QUOTE]

Maşallah canım inşallah kalbi de pıt pıt atar Bizde görürüz o günleri

Ayy maşAllah maşAllah ne güzel canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına versin inşAllah canım
Aminnn kızlar, darısı hepinize inş.

prensinin_prensesi edosko edss egc gbbc 88yakamoz
hepiniz için dua ediyorum canlar hepinizi görmeden de çok seviyorum burada çok destek buldum sizlerden güç aldım Ben de çok zor günler geçirdim Bebeğimi tam buldum derken kaybettim Sizleri de çok iyi anlıyorum daha iki gün önce ben de sizlerle aynı durumdayım telasliydim Biraz zor bir süreç ama En kisa surede musmutlu olacaksınız inşallah Sizin bebisleriniz kız olacak herhalde pek bir nazlilar ama onları getireceğiz inşallah
Heyecanlarrr hiç eksik olmasın

Kızlar biz 3 muz aynıyız gelin sarılalım birbirimize
Bende varm ya herkese 3. Ay daha denemede diorum herks gülüo dr bile bu öyle sabah karar verilip aksama olacak bişey deil dedi

Ama bazen hiç olmayacak gibi hissediorum korkuorum hepimiz aynı durumdaız bu konuda inş bi daha ki ay aynı anda hamilr kalırız da hep beraber seviniriz ben acabalarla eşimi de strese sokmayı başardım sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…