- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.681
Kızlar biz geldik minikimle
Dr şu an için sağlıklı ,canlı dedi. Ama karından baktı, o yüzden 2 hafta sonraya tekrar gideceğiz kalp atışlarını dinlemeye.
Darısı hepinize inş.
Ne kadar içten söylediğimi biliyorsunuz canım. İnş. dualarım kabul olur, hepiniz tadın bu duyguyuCanım ya teYzeleri yesin onu masallhhhhhh kuzucum Rabbim bizlerede nasip etsin bu görüntüyü
ama çizgi var . ilginç yaa. yarın kan ver en iyisi prenses olmazsan.kafan rahatlar en azından8 saat sonunda çizgiyi görebildimmmutasyona uğramış test resmen :d
ama çizgi var . ilginç yaa. yarın kan ver en iyisi prenses olmazsan.kafan rahatlar en azından
ınsallah ya güzel sonlansın bu bekleyiş.Evet kuzum bende oyle düşünüyorum kısmetse :)
Himm masaAllah canim. bende idrarla yukselisini gordum ilki cok hafif pembeydi sonrakiler koyulasti masaAllah. Ya kizimda bilmiyodum diye zirt pirt hastanedeydim gerci lekelenme dusuk tehlikesi wardi sonrasindada asiri bulNti wardi dogum aninda bile cikardim dusun :) haftada 2-3 serum yiyodum hep.bunda ins. Sikinti olmaz ayda bir bir bucuk ayda bir gider gelirim ins. Ya simdi biraz arastirdim adet tarihinin ustunden 20 gun gecince kesede kalp atidida tam gorulup duyuluyomus oyuzden 8 mayis gidicem ins. Sen daha erken gidersen kese ve kalp atisini gorup duyarsan haber wer bana yinede gunlermiz ayni cunku
Yok canım korka korka yiyorum 1 çay kaşığı :) incir geçen aylarda da yemiştim şimdi de aldım bakalımo kadar fark olur canım benımde 3. denemeler oldu bekleme suresı.
canım cok abartmadan ye he :) ben korktum bıraz adet duzenımı bozar mı dıye. neyse cok buyuk bır fark olmadı. ıns olmazda.
Bide canim benim gunum gectiginden beri iliski olmadi hic korkuyorum siz de oldu mu bi olduysa bi sikintin olmadi ins? Eger iliski olmadiysa doktora benden once gidersen bi sorsana sana zahmet problem olurmu diye cunku ilk 3 ay onemli ya
Kızlar biz geldik minikimle
Dr şu an için sağlıklı ,canlı dedi. Ama karından baktı, o yüzden 2 hafta sonraya tekrar gideceğiz kalp atışlarını dinlemeye.
Darısı hepinize inş.
Himm erkek mi ben de soramazdim herhalde :) benim esim asiri kiskanc erkek doktora grip olsam bile birakmaz:) benim doktorum bayan ben sorariim ozaman ins. ☺Bizdede bisiii olmadi dahaAma gebelikte skinti olmadigi surece yani dusuk tehlikesi yani bi problem olmuyomus iliski netten baktigim kadariyla doktorum erkrk sorabilir myim biLmiyorum utaniriim heraLdee cnm
Maşallah canımmm mm. Darısı bize inşallahKızlar biz geldik minikimle
Darısı hepinize inş.
Maşallah canım inşallah kalbi de pıt pıt atar Bizde görürüz o günleriKızlar biz geldik minikimle
Darısı hepinize inş.
Seni en iyisini tahlili pala Bence yarına kendini hazırla Güzel suprizlerle gel bize8 saat sonunda çizgiyi görebildimmmutasyona uğramış test resmen :d
Ayy maşAllah maşAllah ne güzel canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına versin inşAllah canımKızlar biz geldik minikimle
Darısı hepinize inş.
Maşallah canımmm mm. Darısı bize inşallah
Oyy masaAllah canimm darisi bizeQUlueflower, post: 40705696, member: 142741"]Kızlar biz geldik minikimle
Darısı hepinize inş.
Maşallah canım inşallah kalbi de pıt pıt atar Bizde görürüz o günleri
Aminnn kızlar, darısı hepinize inş.Ayy maşAllah maşAllah ne güzel canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına versin inşAllah canım
Kızlar biz 3 muz aynıyız gelin sarılalım birbirimize
Bende varm yaKızlar biz 3 muz aynıyız gelin sarılalım birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?