Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kan pıhtılaşmasıysa senin test yaptırman yeterli canım, kendin gitsen de olur

İnş. tahmin ettiğimiz haberdir canım Sabırsızlıkla bekliyoruz, hayırlı haberlerle gel inş.
tesekkur ederim canimm benim hayirli jaberleri verorim ins cok sagol destegin icin[/QUOTE]

Kizlaaaar
Bugun 20. Günüm daha bir hafta var test yaptim ve yarim saat sonra 2. Cizgi hayalet gibicikti? Nedir simdi bu hayalet cizgi pozitif mi demek yardiiim

blueflower canım bebiş olsa hayalden de olsa bi çizgi çıkmazmı ama
Canım daha rahme yerleşme yeni olduysa hemen çıkmayabilir, yarın tekrarla testini
Kizlaaaar
Bugun 20. Günüm daha bir hafta var test yaptim ve yarim saat sonra 2. Cizgi hayalet gibicikti? Nedir simdi bu hayalet cizgi pozitif mi demek yardiiim
Yarım saat sonra niye çıksınki ? Olabilir canım bişeycikler. Adetin kaçıncı günü yumurtlaman olmuştu ? Erken yumurtladıysan normal canım
Ayyy hadi kızlar bu hafta hepinizden güzel haberler gelsin

minik mucizemmmmmm Merhaba dediiiii ii çok heyecanlıyım geliyorum dedi
sabah içimden geldi test yaptım aslında çıkmaz dedim ama yine de yapayım dedim Biliyorsunuz 9. Gün kanda negatifti Test yaptıktan 5-10 dakika sonra ikinci çizgi belirdi
beta ya baktırdım 12.98 çıktı
biraz az gibi değer , korkuyorum tekrar kaybeder miyim acaba diye ama kötü düşünmek istemiyorum
lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizde sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah
Kızlarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmm

Eklentiler

• PhotoGrid_1430050504675.jpg
    164,7 KB · Görüntüleme: 106
  • PhotoGrid_1430049720038.jpg
    128,9 KB · Görüntüleme: 93

Süpper bir haber canımm çok sevindimmm. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Çok teşekkürler canım Çok mutluyum ve cok heyecanlıyım

Benim batmalar ağrılar boşuna değilmiş yalnız ben belirtileri çok şiddetli yaşadım
bebişim ben geliyorum diye bağırdı resmen
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım benim. Sen kan testini çok erken yaptırmıştın boşu boşuna üzüyordun kendini. Bak meleğin seninleymiş. Darısı tüm arkadaşlarımıza inş.

Canimmmm yaaaa süper bi haber cooook sevindim inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur Bebeğin sana :)

Ayyy canımm bat arkadaşım çoook sevindim inşAllah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini kötü düşünme iyi düşün iyi olsun canım

Ayyy canımm bat arkadaşım çoook sevindim inşAllah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini kötü düşünme iyi düşün iyi olsun canım
Caniiim hadi arkamdan sende sabah okumustum çizgi sonra silindi diye yazmışsın benimki de sonra biraz daha silikleşti çok zor görünür olmuştu Sende de var bence Ama beta benimki gibi düşük ondan öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…