- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.461
Canım kaç gün geçmişti adetindenblue flower canm tsk etmek icin geldim bana moral vermostin ovulasynu kacrmstm belko oncekiler tutmus demistin hakliymisin tutmus acildeki doktor betahcg 40 kusir ciktigindan dis gebelik olabilir dedi ama ins ole degildir pzt doktora gitcem tsk ederm desteklerin icin
Evet durum yine ayniKızlar ben yine testlerle geldim başınıza üstteki bu sabah yaptığım ovu testi alttakide bu sabahki gebelik testim kafayı yicem :))Eki Görüntüle 1508218
ben pkoluyum canom en son adetimin baslangic tarihi 28mart bu ayi bilmiyorum cunku benim farkedio bazi ay 35 bazi ay 28 bazi ay daha fazla hamilesin buarada bence benimde boleydi sonra bianda gebelikde ovulasynda koyulasti yaptigim tarihde 22nisan flndiCanım kaç gün geçmişti adetinden
Günaydın canim test yaptın mı dün heyecan yasamissinGünaydın kızlaŕ mutlu pazarlar hepinize
Simdi gordum testini bekle bakalim birkac saat sonra ne çıkacak senin bebiş nazlaniyor herhaldeKızlar ben yine testlerle geldim başınıza üstteki bu sabah yaptığım ovu testi alttakide bu sabahki gebelik testim kafayı yicem :))Eki Görüntüle 1508218
Günaydınn canım çok merak ettim hayırdır dualarımız hep seninle canım :))Herkese mutlu pazarlarrrrrrrrrr Günaydın Güne çoook güzel bir başlangıç yaptım inşallah hep böyle mutlu olurum İnşallah ilerleyen saatlerde sizlere de söylerim Ama dualariniza ihtiyacım var
Günydın canımm ay cok merak ettiMHerkese mutlu pazarlarrrrrrrrrr Günaydın Güne çoook güzel bir başlangıç yaptım inşallah hep böyle mutlu olurum İnşallah ilerleyen saatlerde sizlere de söylerim Ama dualariniza ihtiyacım var
Camm inşallah bebişin seninledir sen içini ferah tut hkkında hayırlısı olsn canmben pkoluyum canom en son adetimin baslangic tarihi 28mart bu ayi bilmiyorum cunku benim farkedio bazi ay 35 bazi ay 28 bazi ay daha fazla hamilesin buarada bence benimde boleydi sonra bianda gebelikde ovulasynda koyulasti yaptigim tarihde 22nisan flndi
Canm o bebiş saklanıo Benca az kaldı gösterecek kendniKızlar ben yine testlerle geldim başınıza üstteki bu sabah yaptığım ovu testi alttakide bu sabahki gebelik testim kafayı yicem :))Eki Görüntüle 1508218
Canımmm çok ama çokk sevindimmm. Gönlünü ferah tut, tekrar kan testi yaptır değerin yükseliyormu diye. Ben ilk öğrendiğimde 47,79 du. Bu değerler herkeste farklı olabilir önemli olan düzenli artması. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz inş.blue flower canm tsk etmek icin geldim bana moral vermostin ovulasynu kacrmstm belko oncekiler tutmus demistin hakliymisin tutmus acildeki doktor betahcg 40 kusir ciktigindan dis gebelik olabilir dedi ama ins ole degildir pzt doktora gitcem tsk ederm desteklerin icin
Var sende bebiş, regl günü yap o zaman canım. Ya da fazla varsa elinde hergün yap benceKızlar ben yine testlerle geldim başınıza üstteki bu sabah yaptığım ovu testi alttakide bu sabahki gebelik testim kafayı yicem :))Eki Görüntüle 1508218
Bende ondan supheliyim.esime genetige gidelim diyorum iki hafta sonra onemli sınavı var benim aklimi karıştırma diyor.ben gidip tek kendim versemmi kabul ederler mi bilmiyorum[/QUOTE]blueflower çok geçmiş olsun. Önemli olan senin psikolojik olarak hazır olman. Kanda pıhtılaşma sorunu olabilirmi acaba sende ? Böyle sorunu olupta devamlı düşük yapayan çok kişi okudum. Bir araştır istersen
İnş. tahmin ettiğimiz haberdir canımHerkese mutlu pazarlarrrrrrrrrr Günaydın Güne çoook güzel bir başlangıç yaptım inşallah hep böyle mutlu olurum İnşallah ilerleyen saatlerde sizlere de söylerim Ama dualariniza ihtiyacım var
Yarına kadar bekle canımmm test felan hiçbirşey yapma. Bugün kafanı dağıt hatta, gez dolaş dışarda. Yarın sabah ilk idrarla testini yapGünaydın kizlarrrrrrrr
Ben hala adet olmadımstresten gecikti kesin hic bi his yok içimde ya ne adetle ilgili nede hamilelikle ilgili göğüslerim şişti cok o kadr arada kasık ağrım oluyo
tesekkur edermm canim benim insallahCanı
Camm inşallah bebişin seninledir sen içini ferah tut hkkında hayırlısı olsn canm
Yarına kadar bekle canımmm test felan hiçbirşey yapma. Bugün kafanı dağıt hatta, gez dolaş dışarda. Yarın sabah ilk idrarla testini yap
Kan pıhtılaşmasıysa senin test yaptırman yeterli canım, kendin gitsen de olurCanımmm çok ama çokk sevindimmm. Gönlünü ferah tut, tekrar kan testi yaptır değerin yükseliyormu diye. Ben ilk öğrendiğimde 47,79 du. Bu değerler herkeste farklı olabilir önemli olan düzenli artması. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz inş.
Var sende bebiş, regl günü yap o zaman canım. Ya da fazla varsa elinde hergün yap bence
Bende ondan supheliyim.esime genetige gidelim diyorum iki hafta sonra onemli sınavı var benim aklimi karıştırma diyor.ben gidip tek kendim versemmi kabul ederler mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?