- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Kızlar merhaba
yumurtlama olduktan sonra çatlama günü olunca mutlaka ilişkiye girilmeli mi ?
Ben Ovülasyon testleriyle bu ay deniyorum ve dün pik olduğunu gördüm değerlendirdim ertesi günde değerlendirdim yine çift çizgiydi ama ben pazar gününden bu yana 4 gün birliktelik oldu...
Çatlama günü ilişkiye girilmezse hamile kalma şansım düşüyor mu çünkü müsait olamayacağım
Bak , bu benim bu ayki ovulasyon testlerim.Bugun pik oldu , catlatma ignesi ile catlattim.bugun dr kontrolum de vardi.dr dediki bugun ve yarin degerlendirilecek.yeterlimi 2gun siliklesmezse ovulasyon testte dedim ,ewet yeterli dedi.
Yani anladığım kadarıyla çatlama gününde ilişki olmasa da olur dimiBak , bu benim bu ayki ovulasyon testlerim.Bugun pik oldu , catlatma ignesi ile catlattim.bugun dr kontrolum de vardi.dr dediki bugun ve yarin degerlendirilecek.yeterlimi 2gun siliklesmezse ovulasyon testte dedim ,ewet yeterli dedi.
pik gordugun 2gunu degerlendir men yeter.(catlamadan 1gun once iliski olduysa yeter)cunku sperm rahimde 2-3 gun yasiyor.Yani anladığım kadarıyla çatlama gününde ilişki olmasa da olur dimi
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederimpik gordugun 2gunu degerlendir men yeter.(catlamadan 1gun once iliski olduysa yeter)cunku sperm rahimde 2-3 gun yasiyor.
Rica ederim. Yazdiklarimin hepsini dr. Den ogrendim bnde. kac aydir ugrasinca insanİçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim
Dün pik ti dün ve bugün değerlendirdim yarın inşalalh çatlama olur
AmiiiiinRica ederim. Yazdiklarimin hepsini dr. Den ogrendim bnde. kac aydir ugrasinca insansinava iyi calismis ogrenci gibi hissettim kendimi.Rabbim hayirla buay hamile kalmayi nasip etsin insaallah sorular kolay yerden geldi
Merhaba, hayirli geceler. 5 Ocagi bekliyorum.Merhaba kızlar son durumunuz nedir. Benim de bugün iki kez test yaptım biri öğlen 16.00 da diğeri de gece 00.00 da. Öğlen piki görünce değerlendirdik. Gece silikleşme vardı hafiften bir daha denedik çatlama olmak üzere diye. Yarın muhtemelen çatlayacak. Yarın da Bi deneme atışı yapacağız. Bakalım sonuç ne olur. Pik görmeden önceki gün pike yakın Bi koyulaşma olursa bilin ki ertesi gün pik olacak. O ilk gün değerlendirin. Pik günğ de değerlendirin ve ovulasyon silikleşene kadar değerlendirinç misal pik tarihi ayın 10 nuna geldiyse en kötü ihtimal 8 9 10 11 hadi bu da benden olsun deyip 12. Günde de her gün deneme atışı yapın. Ben Bugün pik görünce bayağı araştırdım. Çok sevdiğim bir kadın doğum uzmanının yorumu da bu şekilde. Piki görünce 24 ile 36 saat sonra çatlama olur. Sonraki günler de önemli yani. Gün aşırı olayına takılmayın. Zaten en güçlü sperm tutunacak.
Hayırlı olsunMerhaba, hayirli geceler. 5 Ocagi bekliyorum.adete 6 kala, 5 kala, 4 kala normal gebelik testi vardi elimde,meraktan hadi bi deniyim dedim,coookkk cok silik 2.cizgi cikti.Ama koyulasacakmi bilmiyorum. Erken gebelik testi olsaydi belki daha farkli cikabilirdi ama alma imkanim yok suan.
Hayırlı olsungebesiniz. Sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun.
Silik de çıksa gebesiniz. Ekstra birşey yaptınız mı tavsiyeniz varmı. Bu ay gebe kalmazsam diğer ay tavsiyeniz yapayım
Ay,Rabbim sana benle yada benden once nasip etsin kuzum.Hayırlı olsungebesiniz. Sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun.
Silik de çıksa gebesiniz. Ekstra birşey yaptınız mı tavsiyeniz varmı. Bu ay gebe kalmazsam diğer ay tavsiyeniz yapayım
Canım senin 23. Pik yapmıştı erken gebelik testinde çıkar benceAy,Rabbim sana benle yada benden once nasip etsin kuzum.6-5-4 gun kala hepsi ayni esit siliklikte .Artmayabilir , silik olup adet olan cok gùlùm. Guvenemiyorum gordugum siliklige.Eger varsada ,zaten ben tedavi goruyorum. Bu ay 75 menupur +75 GonalF ayni anda kullandim. 5000 lik de bi catlatma ignesi ile catlattim. Birliktelik sonrasi yuzustu uzanip bacagin birini karnima cekip bekledim.Bir gebenin gunlugu var Instagram da ordan gormustum, birde burda bi Arkadas tavsiye etmisti bu pozisyonu. Ah keske bnde emin olabilsem ,hamile oldugumdan.
Canım senin 23. Pik yapmıştı erken gebelik testinde çıkar bencebenimde 22. Pikti erken gebelik testim yılbaşında baya silikti dün tekrarladım biraz daha koyu belli olur o inşallah da vardır
Zaten 3 güne belli olur adetin geçikirse o zamancok tatlisin ya, Ben kendim bile unuttumda Senin yazdigini okuyunca takvime baktim. Ben adete 6gun kala yaptim ama erken gebelik testi yoktu normal gebelik testi ile yaptim coookk cok silik cikti. 6 5 4 kala yaptim ayni siliklikte cikti. Bugun de yapmadim artik. Elimdekiler hepsi adet gectikten sonra yapilan normal cubuk testlerden.Zaten kaldi 2gun. Birazda heyecan olsun. ikimizinde mutlu ayi olsun insaallah
Zaten 3 güne belli olur adetin geçikirse o zamanamiiin inşallah bende salı günü tekrar yapacam koyulaşma var mı diye
Yılbaşı ve dün arası koyulaşmış benimde bende ondan rahatladm biraz inşallah devam ederkoyulassinlar .siligi gordumya biraz daha rahat bekliyorum.Diger taraftanda kimyasal dir diye tedirginim.
Gebelik varmıymış kesinleşti mi:)Yılbaşı ve dün arası koyulaşmış benimde bende ondan rahatladm biraz inşallah devam eder
Bende salı doktora gidem çatlatma ignesi vurulmak istemiyorum hiç acaba kendiliğinden çatlamıyormu .iğne yan etki yaparmı acaba bendeBak , bu benim bu ayki ovulasyon testlerim.Bugun pik oldu , catlatma ignesi ile catlattim.bugun dr kontrolum de vardi.dr dediki bugun ve yarin degerlendirilecek.yeterlimi 2gun siliklesmezse ovulasyon testte dedim ,ewet yeterli dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?