Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon tetsi
- Konu Sahibi Miray1804
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovuslasyontesti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.895
- 108
Resim yokmerhaba kızlar en son 11 eylulde adet oldum dn akşam ovulasyon testi yaptim yumurtlama olmuşmudur acaba
- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.895
- 108
Googleden girin oradan yükleniyorfotograf bırakamıyorum neden acaba
- 13 Ocak 2022
- 84
- 14
- 8
- 27
fotograf bırakamıyorum neden
Bende ordan giriyorum zaten ama yine olmuyor fotoğrafına ekliyorum sonrasında sadece mesaj paylaşılıyor fotoğrafsızGoogleden girin oradan yükleniyor
- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.895
- 108
Uygulama üzerinden resim paylaşmıyor ama google üzerinden giriş yapınca resim paylaşıyordu. Resmi ekle dediğinizde yüklenme gösterir. Cevaplaya tıklamadan önce yüklenmenin %100 dolduğuna dikkat ettiniz mi?fotograf bırakamıyorum neden
Bende ordan giriyorum zaten ama yine olmuyor fotoğrafına ekliyorum sonrasında sadece mesaj paylaşılıyor fotoğrafsız
- 13 Ocak 2022
- 84
- 14
- 8
- 27
Evet ama uygun dosya değil diyorUygulama üzerinden resim paylaşmıyor ama google üzerinden giriş yapınca resim paylaşıyordu. Resmi ekle dediğinizde yüklenme gösterir. Cevaplaya tıklamadan önce yüklenmenin %100 dolduğuna dikkat ettiniz mi?
- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.895
- 108
Ya sitede sıkıntı vardır ya da site resminizin uzantısını desteklemiyordur. Bilemiyorum mune'yle görüşün bunu isterseniz.Evet ama uygun dosya değil diyor
- 13 Ocak 2022
- 84
- 14
- 8
- 27
Sizce yumurtlamam yakın mı ilk defa kullanıyorum bu testleri
Ya sitede sıkıntı vardır ya da site resminizin uzantısını desteklemiyordur. Bilemiyorum mune'yle görüşün bunu isterseniz.
Eklentiler
- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.895
- 108
Daha görünmüyor canım. Yumurtlamada T çizgisi, C kadar koyu veya koyuluğuna yakın olmalı. Döngünün 12. Günündesin yakında piki görürsünSizce yumurtlamam yakın mı ilk defa kullanıyorum bu testleri
- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.895
- 108
Birde testleri gün içinde öğlen gibi yapsan daha iyi olur. Sıvı alımına dikkat etmelisin. Testi yapmadan en 2 saat önce sıvı alımını bırakmalısın. Yoksa sonuç yanlış çıkıyor.Yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
- 13 Ocak 2022
- 84
- 14
- 8
- 27
Yarında tekrarlasam mı acabaDaha görünmüyor canım. Yumurtlamada T çizgisi, C kadar koyu veya koyuluğuna yakın olmalı. Döngünün 12. Günündesin yakında piki görürsün
- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.895
- 108
Yumurtlamayı ve çatlamayı görene kadar devam. Bir daha test alacaksan kaset test tercih etmeni öneririm. Onlar da sonuç daha net oluyor. Birde yukarıda yazdıklarıma testi yaparken dikkat etmelisin.Yarında tekrarlasam mı acaba
- 13 Ocak 2022
- 84
- 14
- 8
- 27
Tamam o zaman öyle yaparım teşekkür ederimYumurtlamayı ve çatlamayı görene kadar devam. Bir daha test alacaksan kaset test tercih etmeni öneririm. Onlar da sonuç daha net oluyor. Birde yukarıda yazdıklarıma testi yaparken dikkat etmelisin.
- 9 Ocak 2014
- 669
- 1.084
- 133
sonuncu eklediğiniz pozitif gibi, ya ben silik bile olsa biraz belirginleşti mi çalışmalara başlayıp hızlandırıyordum bir de yumurtlama haftası bir iki ovulasyon yapınca insan öğreniyor zaten mesela genelde 14. güne denk geliyorsa 12.-18. gün arası kritik tabi sadece bu aralığa bağımlı da kalmamak lazım....bence ovulasyon programları var kesin kullanın,p.c. kullandım ben bana çok faydası oldu, yumurtlamanın yüksek olduğu günleri gösteriyor, o aralıklara da bakıp ovulasyon testi ile desteklenirse daha kolay hamile kalınabileceğini çok okudum, ben ve bir çok arkadaşım da öyle hamile kaldı, darısı başınıza inşallah :)Benimkini de yorumlar mısınız?