Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar gebeliktesti yaptim ikinci cizgi cikti ovulasyon testi de koyu cikiyor ama dun kan verdim cikmadi adete 3 gun var boyle durum yasayanlar oldu mu
merhaba baya gecmis aradan hamilemisiniz acaba bende su an ayni durumdaym atetime 4 kala kan verdm cıkmadi ama hala hasta olmadam 5 gun gecikti test alip yapmaya korkuyorm çıkmaz diye bosa umutlanmak istemiyorm
merhaba baya gecmis aradan hamilemisiniz acaba bende su an ayni durumdaym atetime 4 kala kan verdm cıkmadi ama hala hasta olmadam 5 gun gecikti test alip yapmaya korkuyorm çıkmaz diye bosa umutlanmak istemiyorm
Bende sonucu merak ettim. Değişik bir döngü hikayesi her insanda farklı her şey. İnşallah güzel haberlerimizi alırız birbirimizden. Allah herkes için hayırlısını nasip etsin.