Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerimizi birlikte degerlendirip bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım mesaj attım ama buraya da yaşayın dedim bende hep t çizgisi az da olsa silik çıkardı pozitif olduğu gün de koyu oldu sık ilişki çok önemli canım adete kadar iki günde bir olmalı mutlaka benim 6 ay beklemem de bunun da payı var ne zaman böyle yaptım oldu sende o noktayı unutma sorun yoksa inşallah olur rabbim bağışlasın hepimize

Dün ve bugün ovulasyon testim. Bugün ne yapmalıyım? Ani bir silikleşme olmuş. Yorumlarınızı alırım :)

Eklentiler

• 19 Nisan.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 80
Canm silik cikmasincok normal benm mesela her zaman illaki biraz olsun cikiyo koyu olmasi onemli

Canm silik cikmasincok normal benm mesela her zaman illaki biraz olsun cikiyo koyu olmasi onemli
Dünkü en koyusuydu. Dün yumurtam oluştu da bugün mü çatladı. Ben onu tam kavrayamadım. İlk defa denediğim için bu testleri, çok soru soruyorum galiba :)

Hic t de biraey olusmamasi nornal mi
Kaç gün denedin ki. Adetinin başladığından itibaren bu testlere kaçıncı günde başlayacaksın, kullanma kılavuzunda yazıyor zaten. Kaç günde bir adet olduğuna göre hesaplamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…