Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerimizi birlikte degerlendirip bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_4389.JPG IMG_4384.JPG Dün sabah ve akşam test yaptığımda çift çizgi daha netti. şimdi yaptım çok silik çıktı. Bir gün de böyle bir durum oluşur mu. Yumurtam catlamjs demek mi oluyor şimdi. Çok merak ettim

Öncelikle merhabalar
Ben ovulasyon testi yaptım ama çok emin olamadım ne olduğundan
Yardımcı olursanız sevinirim,
Ekim ayında düşük yapmıştım şimdi 2 aydır denemeler sonuçsuz Eşim şehir dışına seyahatlere gidiyor her hafta ve benim büyük ihtimal denk gelmeme durumum oluyor diye yaptım testi, umarım denk gelir
Öncelikle sanırım henüz yumurta çatlamamış oluyor değil mi
Yardımcı olursanız sevinirim Eki Görüntüle 1983033
bende aynı durumdayım eşim 1 hafta gece 1 hafta gündüz çalışıyor ve denk gelme durumu azalıyor

Evet canım ekim ayında 7+2 de kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ben ve çok özlem doluyum bebeğe
İlk gebelik tecrübem olumsuz sonuçlandı ne yazıkki..
Bu ay cumartesi den başlayarak değerlendirdik umarım rabbim hayırlısını verir isteyen herkese
bende aynı durumdayım cnm herhangi bir test yaptırdınız mı düşükten dolayı? bize doktor gerek yok dedi. inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi

bende aynı durumdayım cnm herhangi bir test yaptırdınız mı düşükten dolayı? bize doktor gerek yok dedi. inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi

Doktor ilk gebeliklerde düşük olabileceğini söyledi 2 yada 3 ten sonra bakılmasının normal olduğunu söyledi.
Biz de denemeye devam ediyoruz
Eşim şehir dışında olduğu için denk gelmeme faktörü de olabiliyor tabiki
Ama nasipte varsa olacaktır
Rabbim evlat acısıyla sınamasın kimseyi
İnşallah tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur

Kızlar merhaba ben aranıza yeni geldim. Bu benim ilk forum üyeliğim.Önceleri hep dışarıdan takip ediyordum.çok güzel bir platform.Öncelikle kendimden bahsedeyim izmirde yaşıyorum yaşım 27 pko sendromum var 2 yıllık evliyim. ilk defa ovulasyon testi aldım kızlar bana da bi bakabilir misiniz acaba adetim düzensiz 35-40 arası değişiyor bu arada.

Eklentiler

• IMG_8647.JPG
    IMG_8647.JPG
    48,8 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar merhaba ben aranıza yeni geldim. Bu benim ilk forum üyeliğim.Önceleri hep dışarıdan takip ediyordum.çok güzel bir platform.Öncelikle kendimden bahsedeyim izmirde yaşıyorum yaşım 27 pko sendromum var 2 yıllık evliyim. ilk defa ovulasyon testi aldım kızlar bana da bi bakabilir misiniz acaba adetim düzensiz 35-40 arası değişiyor bu arada.
Dikkat! Yumurtlama dönemi yaklaşıyor. T , C den koyu olduğu gün ve o civarları değerlendirmelisin. Aramıza hoşgeldin.

Dikkat! Yumurtlama dönemi yaklaşıyor. T , C den koyu olduğu gün ve o civarları değerlendirmelisin. Aramıza hoşgeldin.
Kizlar ben 10. Gun basladin ovulasyin testine ve 14. Gun cikti bugun yaptihimda t cok daha koyu oldu intrnetde bi site vr ypmistim bugun diyordu testdede bugun cikti yani

Doktor ilk gebeliklerde düşük olabileceğini söyledi 2 yada 3 ten sonra bakılmasının normal olduğunu söyledi.
Biz de denemeye devam ediyoruz
Eşim şehir dışında olduğu için denk gelmeme faktörü de olabiliyor tabiki
Ama nasipte varsa olacaktır
Rabbim evlat acısıyla sınamasın kimseyi
İnşallah tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur
benim eşimde vardiyalı çalıştığı için bazen o haftaya hiç denk gelemiyoruz dediğiniz gibi nasipte varsa olur Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin...

canım sıvı alımı yazılmış o ne demek bende yapacağımda nelere dikkat etmem gerek test için
Sabah ilk idrarla yapmayın. Her gün bir saat belirleyin, hep o saatlerde yapın. Ama en az iki saat bir şeyler yiyip içmemiş olun. Ben 3 te yiyip içmeyi bırakıyorum. 5.5 ya da 6 gibi yapıyorum testi.

canım sıvı alımı yazılmış o ne demek bende yapacağımda nelere dikkat etmem gerek test için
Sabah ilk idrarla yapmayın. Her gün bir saat belirleyin, hep o saatlerde yapın. Ama en az iki saat bir şeyler yiyip içmemiş olun. Ben 3 te yiyip içmeyi bırakıyorum. 5.5 ya da 6 gibi yapıyorum testi.
Siz hale iki cizgi gormediniz mi ?

Back