- Konu Sahibi Piremses_bsra
-
Hayir canm almadim bu gün ovulasyon testi yaptım yine (elimde sadece o vardi) yine pozitif resmini atıyım canımCanım hormon ilacı falan aldin mi ya da catlatma iğnesi onlar pozitif çıkarıyor hormon içerdiği icin akıntı konusunda bir fikrim yok ama adet sonrasi 1 2 gün benim da kahverengi lekeler gelir sonra adet biter
Kızlar birde benim bu ay adetim leke tarzında geliyor nedense birde sağ göğsün sızlıyor hafif belim agriyağrıyor o kadar ovulasyon testi yaptim yine pozitif hemde bayağı bir pembeSlm kızlar benim ovulasyon testin hep pozitif ve adet gününden beri kahverengi bordo gibi vişne çürüğü gibi akıntı var 3 gündür sizce neden
Canm birde gebelik testi yapsana neden boyle kiKızlar benim gibi olan yok mu
Canm naptnİnşallah canım haber ederim pazartesi sana da dua ederim şu mübarek günlerde
Canım bu gün kan verdim eşim birazdan gidip sonucu alacak ya çok heyecan yaptimCanm naptn
Ayy bende merakla beklyrm :) bnmde agrilarim basladi sanirim olmadi cok kotuyumCanım bu gün kan verdim eşim birazdan gidip sonucu alacak ya çok heyecan yaptim
Aynen canım ya bend3 valla hala gittmedi inşallah sonuç güzel olur ve hepimiz için güzel haberler alırız:)Ayy bende merakla beklyrm :) bnmde agrilarim basladi sanirim olmadi cok kotuyum
Bisey merak ediyrm acaba byle ayni adet olcak gibi olup hamile kalan var mi kiAynen canım ya bend3 valla hala gittmedi inşallah sonuç güzel olur ve hepimiz için güzel haberler alırız:)
Adet ile aynı belirtiler oluyormuş galiba canım benim de adet olmam gereken gün ve diğer gün sabahları ayak agridi ile uyandım aayni adet oldugumdaki gibi ama olmadım test pozitif çıkarsa demek ki dogru ay hadi inşallah senin de adet değil gebelik agrisidirBisey merak ediyrm acaba byle ayni adet olcak gibi olup hamile kalan var mi ki
Adet ile aynı belirtiler oluyormuş galiba canım benim de adet olmam gereken gün ve diğer gün sabahları ayak agridi ile uyandım aayni adet oldugumdaki gibi ama olmadım test pozitif çıkarsa demek ki dogru ay hadi inşallah senin de adet değil gebelik agrisidir[/QUOTE
İcimden bi ses bu agrinin sonu hep adet diyo
Canım betahcg 394 çıktı pozitif yani isteyen herkese nasıl etsin inşallah :) :)Canm naptn
canm cok sevindim nolur banada cok dua et rabbm saglikla versin insalahCanım betahcg 394 çıktı pozitif yani isteyen herkese nasıl etsin inşallah :) :)
Tabi ki ederim canım bundan sonra duamda sin :)canm cok sevindim nolur banada cok dua et rabbm saglikla versin insalah
Bi gamilelik belirtin var mydi pekiTabi ki ederim canım bundan sonra duamda sin :)
Kızlar ben nisan 20 de var tarihim. Yumurtlamam da 2 gün önceydi ovulasyon test kırmızı çıktı gün yaptık bidaha olmadı 72 saat kalıyor diye bide kasiklarim da bu ağrı var 7 gündür kist falan mı var onun mu ağrı anlamadım bilen var mi
Canm insallah olmustur olacagi varsa tutar ovulasyonu ilk kez mi kullanysn kist falan yoktr da bebektr ins
Yok cnm daha öncede kullandim ikinci ay oldu ama boş gebelikti şimdide yumurtlamayi hissettiğimde doğrulamak için yapıyorum testi genelde doğru çıkıyor valla bende kistten korkuyorum hiç doktorada gitmek istemiyorum bıktım doktora gitmek ten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?