Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerimizi birlikte degerlendirip bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Piremses_bsra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
520
230
33
32
arkadaslar konuyu acmistim ama yanlis yere acmisim galiba ovulasyon testiyle bir basarisiz denemem var bu ay tekrar deniyorum 14. Gunum ama hala pozitifi goremedm bekliyorum benm gibi kullananlar var mi ?

arkadaslar konuyu acmistim ama yanlis yere acmisim galiba ovulasyon testiyle bir basarisiz denemem var bu ay tekrar deniyorum 14. Gunum ama hala pozitifi goremedm bekliyorum benm gibi kullananlar var mi ?
Ben kullanıyorum canım adetim 28 günde bir oluyor geçen ay 14.gün pozitif çıktı bu ay da 16.gün pozitif çıktı sen testi uygulamaya devam et

Bende ilk defa denedim siliklesincemi yumurtlama oluyor ikisi de koyu olunca mi
IMAG3375.jpg

limoncicegi41 limoncicegi41 canm ben laboqucik olan markayi aldim baya da ucuz 20 tane artk 4 gebelik testi 25 lira 11.gun yapmaya basladm subatta da denedgm icin daha sakindim ve dun gece bu sabah poztifi gordum silik cikmasi negatif demek

limoncicegi41 limoncicegi41 canm ben laboqucik olan markayi aldim baya da ucuz 20 tane artk 4 gebelik testi 25 lira 11.gun yapmaya basladm subatta da denedgm icin daha sakindim ve dun gece bu sabah poztifi gordum silik cikmasi negatif demek
gerçektende senin aldığın daha uygunmuş . tekrar kullanmam gerekirse ondan alırım bende. çok beklemeden kavuşalım bebeklerimize :)

gerçektende senin aldığın daha uygunmuş . tekrar kullanmam gerekirse ondan alırım bende. çok beklemeden kavuşalım bebeklerimize :)
Amin canm bu benm 4. Ayim yada 3 diyebiliriz ama olmcak korkusu doguyo insanin icine sanirim bir kere de kimyasal gebelik gecirdim tam emin deglim

Canm senin bat yarin mi :) e bugun test yapsaydn cikardi varsa :)
Evet canım yarın heyecanla bekliyorum :)valla bir belirtim de yok hamilelik ile ilgili gerçi ben adet belirtisi de yaşamam bir bakarim adet olmuşum önceleri test yaptım hüsran olmasın diye geçsin diyorum

Evet canım yarın heyecanla bekliyorum :)valla bir belirtim de yok hamilelik ile ilgili gerçi ben adet belirtisi de yaşamam bir bakarim adet olmuşum önceleri test yaptım hüsran olmasın diye geçsin diyorum
Ayy cok heycanli en azndan heycanla bekliyosun ben bi hafta once adet belirtilerim baslar umidim kirilir :)

19-20 nisan canm 2 hafta var nasl beklicem bilmyrm birde dogudayim yalnizim zaman geciremyrm sonu hayal kirikligi olmaz insallah yine :) ne kdar suredir istyosun
Ben 6 aydır istiyorum canım:) önce fsh falan uğraştım hala da hayit falan içiyorum iki ay önce de eşim o doktora götürdüm 3. Derece varikosel çıktı sperm hızı düşüktü bu yüzden ameliyat oldu aslnda doktor 3 ay verdi eşime süre düzelmesi için yine de bir umut deniyoruz biz

Back