ovülasyon testlerimin fotoları yardım bekliyorum

Kızlaarrr hu huuu bi gelişme var mı herhangi birinizdeeee?? Benim reglime 8-9 gün var ama şimdiden acaip belirtileri var.kasıklarım çok ağrıyoo
Canim benim batima daha 6 gun varken dun lekelenmem basladi adet oldum cok erken bi sekilde yarin randevu aldim dr agidicem sogan kuru adacayi filan yaptim acaba ikisi birden agir mi geldi nedir anlayamadim yaa bakalim de ne diycek umarim gecici bi durumdur (

Alla alla dogru biz seninle aynı dönemde olucaktık hakkaten.Hayırdır inşallah..Gerçi soğan küründen dolayı olduğunu düşünüyorum ben.Aklına kötü şeyler getirme,gönlünü ferah tut.Dr.'a git gel de haber ver bana da.Merak ederim.Geçmiş olsun canım..

Canım gebeliği ( varsa tabi) erken öğrenmek için ovulasyon testi mi yapmam gerekiyo? Reglime 1 hafta fln var.Yapılıyosa ne zaman yapayım.Gebelik testi yapamıyom,daha erken..Hem negatifi görmek istemiyorum artık

ben adetime az kala ovülasyonda sürekli pozitif gördüm ama adet oldum.onun için haliyle tavsiye etmiyorum.bence adetin gecikene kadar bekle aklınada getirmemek için uğraş :)

canım dün gittim çikolata kistim var yalnız bıraz küçülmüş.2 cm kadarmış.tek yumurtalıgım var zaten onda da bıraz yapışıklık varmış.istersen yıne tüp bebek yapalım dedi ben istemedim.şimdi adetten sonra yumurta gelıstırıcı hap verıcekmış oyle denıycez bı de lekelenmelerım cıkolata kistindenmış onları adet döngüsü başlangıcı saymadı.adetın 3 gunu gıdıcem bakalım ne dıycek hayırlısı artık Allah tan ümit kesilmez

Çikolata kistin önceden de vardı yani,küçülmüş öyle mi..Bu iyi haber ozmn.Doktorun vereceği ilacı düzenli kullan bakalım ya inşallah kısa zamanda şifa bulursun.Bu kistler jinekolojik muayene çıkıyo dimi.ben bi kaç kere alttan muayene oldum.böyle bişiden bahsedilmedi.Yoktur ozmn dimi yaa.Bak ben de korktum şimdi.Ben de adet olursam ( ki inşallah olmam ) 3.günü falan gidip hormon testlerimi yaptırcam.çok erteledim

merhaba,

labquick ovulasyon testi kullanıyorum. son 3 gündür silik çizgi. ben akşamları 7 gibi test yapıyorum . acaba yumurtlama oldu da ben mi kaçırdım ? yoksa 3 gün üstüste silik çizgi sonrasında koyu renk görbilirmiyim?
tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin

iyi akşamlar arkadaşlar bende ovu testi alıp yapmak istiyorum.sizler nereden ve kaça aldınız.içinde kaç adet oluyor.alanlar söyleyebilirmi acaba ne marka aldınız??

iyi akşamlar arkadaşlar bende ovu testi alıp yapmak istiyorum.sizler nereden ve kaça aldınız.içinde kaç adet oluyor.alanlar söyleyebilirmi acaba ne marka aldınız??

slmlar sanada sana özelden bi link atıcam oraya bak çok uygun hem ovu testi hem gebelik testi var

Eki Görüntüle 845989 Ben de son 3 günü ekledim,ben mi psikolojik olarak yanlış görüyorum yoksa bugün yaptığım testteki 2.çizgi ötekilerden daha mı belirgin ? yaa yumurtladım mı kiiiii??

Canım kullandığın ovulasyon testinin markasını öğrenebilir miyim acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kullandığın ovulasyon testinin markasını öğrenebilir miyim acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oooo ne kadar eski bi eklentii,duygulandım hee Canım kullandığım ovu.test Laboquıck..Eczanede pahalı,internetten daha uyguna getirtmiştim haberin olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…