salı günü bir daha b-hcg ye bakılacak artık yine negatif çıkarsa doktor yolu gözükecek
canım cok sıkkın yanefret edıyorum yasamaktan sıkıldım yoruldum artık nefes almaktan yaaa ınsan sıkılırmı nefes almaktan kı haa
Ben de laboquıck kullanıyorum.benim de bu kadar koyulaşmadı.ama ötekilerle kıyasladığımda 15.gün yaptığım test daha belirginleşti.önceki sayfalarda benim de fotorafım var.sanırım sen de benimle aynı durumdasın..
bu ne biçim cümleeböyle konuşmak yok canım benim sabırlı olmamız gerekiyor..
1 yıldır cekıyorum bn bu adamı bnmde bır sınır sıstemım var ama bukadar gelınmez bı ınsanın ustune ya bugunn ıstende cıkmıs evde olcakmıs calısmıcakmıs bır nuddet bırde evde pıneklıcek kıradayım bn bırde
kızlaaar benim göğüslerim çok acıyo yaa acaba başka bi sebebi olabilrmive ellerimden yüzümden alev çıkıyo gibi sıcaklanıyorum sürekli
canım inş hamilesindir yaa:))ama kenddini de fazla kaptırma oluruna bırak biraz bekle bir kan testi ver idrar testleriyle uğraşma boşuna..
Merhaba Chevrefeuille
hamileliğiniz hayırlı olsun.
Ovülasyon testinizi görünce merak ettim, masrkası nedir acaba?
Ben de 2 aydır laboquıc marka ovülasyon testi kullanıyorum ama, hiç bu kadar koyulaşmadı, birde bu koyuluk hemen mi oldu yoksa bekledikçe mi bu kadar koyulaştı.
Doktor kontrolüne gittiğimde,yumurtalıklarımda bir sorun olmadığını söyledi merak ediyorum, eğerki bilgiverisen çok sevinirim
bulunduğum yer bya küçük biyer idrarda kopkoyu görmeden kan testi yaptrmam :)) ama göğüslerim felaket acıyo ilkdefa böyle bşy oluyo
:))hadi bakalım o güzel haberi ver bizlere inş hayırlısıyla...ben daha adet olmadım canım yaa beklemek çok kötü
seninki bambaşka bişeyhep stres yaptığımızdan böyle oluyo
aynen yaa zaten söktürücü içiyorum bakalım..
bi söktüremedibende ovülasyon testleriyle kafayı bozdum dün kopkoyu çıkmıştı bugün ikinci biraz daha silik ama koyu tabi yine yapmıycam diyorum dayanamıyorum.1 hafta çok yoğun olsam veya bunlara ayıracak vaktim olmasa negüzel olurdu 1hafta sonra netleşirdi hep sıkıntıdan
Kızlar benm ovulasyon testine göre ekimin 27 ve 28 inde pozitif çizgiyi yakaladım ama yumurta akı gibi bir akıntı gelmedi bu ayın 3 4 ve 5 yumurta akı gibi uzayan akıntılarım geliyor ozaman ben yenimi yumurtluyorum ovulasyon testimde kalmadı reglimde bu ayın 9 da olması gerekiyor benim kafam iyice karıştı ya
Sağolun,Allah razı olsun.
evet laboquic miş,netten aldığımız yere baktım kutusundan tanıdım.
Yalnız resimde çok koyu olan gebelik için baktığım ovulasyon testi.
yumurtlama zamanlarında eşit koyulukta oluyordu,hamilelikte o kadar koyu çıktı.
ben çok memnun kaldım bu testten.hiç yalancı pozitifliklik vermedi.
Adetin 3.günü yapılan testleri yaptırdınz mı?onlar çok önemli.
ve yumurtladıktan 1 hafta sonra yapılan progestan ölçümü var yine kana bakılarak yapılıyor.o da yumurtanın kalitesiyle
ilgili bilgi veriyor.boş mu değil mi diye.
sağlıkla hayırlısıyla tez zamanda hamile kalırsınız inşallah,Rabbim her isteyene nasip etsin
evet resimdeki testlerin koyulukları hemen oldu.ovulasyon testi de gebelikte.
yumurtlama zamanı da hemen çıkardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?