- 24 Ağustos 2020
- 248
- 132
- 23
- 31
- Konu Sahibi eddagokhan
-
20 pik .yumurtlama ogun olmus. Antibiotics etkilemez ovitilation testi.Sadece ovitrelle gibi catlatma igneleri degistirir.Herkese merhaba , bende pcos var ilaç kullanmasam adet olamıyorum en son adet söktürücüyle adet oldum ovulasyon testine başladım , resimde gördügünüz T çizgisinin en koyı oldugu gün agır griptim ve hiç su tüketmeden ve yemek yemeden günü bitirdim o gunun akşamı ovuslasyon pik çıktı o gün antibiyotik içmiştim sizce o gun yumurtlamışmıyım yoksa hastalıgın etkisi olurmu ovuslasyon testine
Çok sevindim , ben o gün su içmediğim içindir diye inanamamıştım zaten çok dikkate alıp heyecanda yapmadım :) iki gün degerlendirildi , iki hafta dolmasını bekliyorum şimdi öyleyse :):):) cok tesekkür ederim :)20 pik .yumurtlama ogun olmus. Antibiotics etkilemez ovitilation testi.Sadece ovitrelle gibi catlatma igneleri degistirir.
Rica ederimÇok sevindim , ben o gün su içmediğim içindir diye inanamamıştım zaten çok dikkate alıp heyecanda yapmadım :) iki gün degerlendirildi , iki hafta dolmasını bekliyorum şimdi öyleyse :):):) cok tesekkür ederim :)
yok bıraz ton farkı yapıyor da o kdar pık gostertmez korkma :)Çok sevindim , ben o gün su içmediğim içindir diye inanamamıştım zaten çok dikkate alıp heyecanda yapmadım :) iki gün degerlendirildi , iki hafta dolmasını bekliyorum şimdi öyleyse :):):) cok tesekkür ederim :)
Yaaa inşAllahhhhRica ederimhayirlisi ile konmustur insaallah yuwasina.
Çok tesekkür ederim yorum yaptıgınız için , içim rahatladı :):)yok bıraz ton farkı yapıyor da o kdar pık gostertmez korkma :)
Bende ovulasyon yaparken hiç su yemek hiçbişi ağzıma sokmuyorum ahahah büyük çabalar gösteriyorum. Yoksa çıkmıyor napayımkız hiç su içmeden yemek yemeden günü bitirmemişsin kocaya yürüyecek halin varmış demek
hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bu yumurtlama nin uzerinden 14-15 gun gecti. Acaba test yaptinmi? Ne oldu?Herkese merhaba , bende pcos var ilaç kullanmasam adet olamıyorum en son adet söktürücüyle adet oldum ovulasyon testine başladım , resimde gördügünüz T çizgisinin en koyı oldugu gün agır griptim ve hiç su tüketmeden ve yemek yemeden günü bitirdim o gunun akşamı ovuslasyon pik çıktı o gün antibiyotik içmiştim sizce o gun yumurtlamışmıyım yoksa hastalıgın etkisi olurmu ovuslasyon testine
Benm testlerimde hep sizinki gbi ama doktoeum pcostan bhsetmedi degerkerim gayet iyimis doktorun bilgiszliginemi ugradim anlamiuorumHerkese merhaba , bende pcos var ilaç kullanmasam adet olamıyorum en son adet söktürücüyle adet oldum ovulasyon testine başladım , resimde gördügünüz T çizgisinin en koyı oldugu gün agır griptim ve hiç su tüketmeden ve yemek yemeden günü bitirdim o gunun akşamı ovuslasyon pik çıktı o gün antibiyotik içmiştim sizce o gun yumurtlamışmıyım yoksa hastalıgın etkisi olurmu ovuslasyon testine
Benm testlerimde hep sizinki gbi ama doktoeum pcostan bhsetmedi degerkerim gayet iyimis doktorun bilgiszliginemi ugradim anlamiuorum
Niye pasif oldu hesabınMesing ,doktorun sende pco olsaydi gorurdu, merak etmeee
Bi yorumundan dolayi olmus.Genelde dikkatliyim ama, yaptim heralde bihataNiye pasif oldu hesabın
Canin sağolsun kısa sürdü hiç degilseeBi yorumundan dolayi olmus.Genelde dikkatliyim ama, yaptim heralde bihata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?