• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerime bakarmısınız ????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eddagokhan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
248
132
23
31
Herkese merhaba , bende pcos var ilaç kullanmasam adet olamıyorum en son adet söktürücüyle adet oldum ovulasyon testine başladım , resimde gördügünüz T çizgisinin en koyı oldugu gün agır griptim ve hiç su tüketmeden ve yemek yemeden günü bitirdim o gunun akşamı ovuslasyon pik çıktı o gün antibiyotik içmiştim sizce o gun yumurtlamışmıyım yoksa hastalıgın etkisi olurmu ovuslasyon testine 😕

Eklentiler

• E2534EEB-B495-48D7-B020-A907AEADE82E.jpeg
    E2534EEB-B495-48D7-B020-A907AEADE82E.jpeg
    86,5 KB · Görüntüleme: 100
Herkese merhaba , bende pcos var ilaç kullanmasam adet olamıyorum en son adet söktürücüyle adet oldum ovulasyon testine başladım , resimde gördügünüz T çizgisinin en koyı oldugu gün agır griptim ve hiç su tüketmeden ve yemek yemeden günü bitirdim o gunun akşamı ovuslasyon pik çıktı o gün antibiyotik içmiştim sizce o gun yumurtlamışmıyım yoksa hastalıgın etkisi olurmu ovuslasyon testine 😕
20 pik .yumurtlama ogun olmus. Antibiotics etkilemez ovitilation testi.Sadece ovitrelle gibi catlatma igneleri degistirir.

20 pik .yumurtlama ogun olmus. Antibiotics etkilemez ovitilation testi.Sadece ovitrelle gibi catlatma igneleri degistirir.
Çok sevindim , ben o gün su içmediğim içindir diye inanamamıştım zaten çok dikkate alıp heyecanda yapmadım :) iki gün degerlendirildi , iki hafta dolmasını bekliyorum şimdi öyleyse :):):) cok tesekkür ederim :)

Çok sevindim , ben o gün su içmediğim içindir diye inanamamıştım zaten çok dikkate alıp heyecanda yapmadım :) iki gün degerlendirildi , iki hafta dolmasını bekliyorum şimdi öyleyse :):):) cok tesekkür ederim :)
yok bıraz ton farkı yapıyor da o kdar pık gostertmez korkma :)

kız hiç su içmeden yemek yemeden günü bitirmemişsin kocaya yürüyecek halin varmış demek :rapci::KK70::KK48:
hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bende ovulasyon yaparken hiç su yemek hiçbişi ağzıma sokmuyorum ahahah büyük çabalar gösteriyorum. Yoksa çıkmıyor napayım :KK70:

Bu yumurtlama nin uzerinden 14-15 gun gecti. Acaba test yaptinmi? Ne oldu?🙃🤲🤲🤲

Benm testlerimde hep sizinki gbi ama doktoeum pcostan bhsetmedi degerkerim gayet iyimis doktorun bilgiszliginemi ugradim anlamiuorum

Eklentiler

• IMG-20210127-WA0010.jpg
    IMG-20210127-WA0010.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 41
Back
X