• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testlerime bakar mısınızz ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yellow flower

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2021
30
7
36
25
Merhabalar , pazar gününden başlayarak ovülasyon yapmıştım bugünde yaptım yorumlar mısınız ?
BE4F7983-6EF4-43BB-97FC-BE8FD5E952E2.jpeg

O yüzden işte yumurtalarımız yavaş büyüyor ve senin şuan attığın tastlerin hiçbiri pozitif değil hergün aynı saatlerde yap aksatma yakındır Ekim de regl oldum bir arkadaşım vardı pco gebeliğini bu şekilde öğrenmişti üst üste koyu çıkmıştı T çizgisi böyle şeyler de olabiliyormuş o bana da kesin hamilesindir dedi ama ben pek sanmıyorum 😏

11 Ekim de regl oldum 26 ekim de pik gördüm bir arkadaşım vardı pco gebeliğini bu şekilde öğrenmişti üst üste koyu çıkmıştı T çizgisi böyle şeyler de olabiliyormuş o bana da kesin hamilesindir dedi ama ben pek sanmıyorum 😏

11 Ekim de regl oldum 26 ekim de pik gördüm bir arkadaşım vardı pco gebeliğini bu şekilde öğrenmişti üst üste koyu çıkmıştı T çizgisi böyle şeyler de olabiliyormuş o bana da kesin hamilesindir dedi ama ben pek sanmıyorum 😏
Ekimde pik görüp daha adet olmadın mı

Back