- 20 Aralık 2020
- 113
- 98
- 48
- Konu Sahibi kullaniciadimne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gün sonra test ypabilirsin ondada cok silik cıkarEki Görüntüle 2745990 merhaba kızlar, bugün yaptığım testin fotoğrafı 5-8 dakika içerisinde çekilmiş fotoğraf, t çizgisi c çizgisinden çok koyu yarına çatlaması gerekir değil mi artık? Düzenli regl oluyorum bugün reglin 13. günü geçen aydan beri deniyoruz. bu ay ovulasyon testiyle deneyelim dedik. bugünü de değerlendirip, çizgiler yarın silikleşirse, idrardan erken gebelik testini ne zaman yaparsam doğru sonuç alırım?
Canım şuanda bende de aynı şey var t çizgisi c çizgisinden daha koyu görünüyor sende durumlar nedir inşallah hamişsindirEki Görüntüle 2745990 merhaba kızlar, bugün yaptığım testin fotoğrafı 5-8 dakika içerisinde çekilmiş fotoğraf, t çizgisi c çizgisinden çok koyu yarına çatlaması gerekir değil mi artık? Düzenli regl oluyorum bugün reglin 13. günü geçen aydan beri deniyoruz. bu ay ovulasyon testiyle deneyelim dedik. bugünü de değerlendirip, çizgiler yarın silikleşirse, idrardan erken gebelik testini ne zaman yaparsam doğru sonuç alırım?
Canım şuanda bende de aynı şey var t çizgisi c çizgisinden daha koyu görünüyor sende durumlar nedir inşallah hamişsindir![]()
Hangi gün yumurtlama olmuş acaba. Daha olmamış mı10 gün sonra test ypabilirsin ondada cok silik cıkar
10.gun koyu ama diğer günler yumurtlama olmamış kaç günde bı adet oluyorsunuzHangi gün yumurtlama olmuş acaba. Daha olmamış mı
28 günde bir adet oluyorum. Adetim düzenlidir bir gün bile şaşmaz. Agustos tan beri gebelik için deniyoruz.10.gun koyu ama diğer günler yumurtlama olmamış kaç günde bı adet oluyorsunuz
17.gün koyulaşmış gibi. Yarında test yapmalı mıyım10.gun koyu ama diğer günler yumurtlama olmamış kaç günde bı adet oluyorsunuz
17.gun koyulasmamis silik daha koyu oluyor mesela benim pik yaptığı zaman iki gün önce t koyuydu c ye yakın renkte sonra t c den daha koyu çıktı siz yumurtlamadiniz heralde ya da testi yanlış yaptınız günü kaçırdınız17.gün koyulaşmış gibi. Yarında test yapmalı mıyım
Adet bittikten 4 gün sonra yapmaya başladım. Kaçırmış olamam. Yumurtlamamış olabilirim. 10.gün yumurtlama olmuş gibi mi görünüyor peki17.gun koyulasmamis silik daha koyu oluyor mesela benim pik yaptığı zaman iki gün önce t koyuydu c ye yakın renkte sonra t c den daha koyu çıktı siz yumurtlamadiniz heralde ya da testi yanlış yaptınız günü kaçırdınız
10.gun olabilir en yakın o ve o tarih ilişki olduysa üzerinden bir hafta geçtiyse gebelik testi yapAdet bittikten 4 gün sonra yapmaya başladım. Kaçırmış olamam. Yumurtlamamış olabilirim. 10.gün yumurtlama olmuş gibi mi görünüyor peki
10.gun olabilir en yakın o ve o tarih ilişki olduysa üzerinden bir hafta geçtiyse gebelik testi yap
9.ve 11.gün olmuştu. Adet günüme yakın test yaparım.10.gun olabilir en yakın o ve o tarih ilişki olduysa üzerinden bir hafta geçtiyse gebelik testi yap
Var gibi inşaallah vardırbata 6 gün var sabah ilk idrarla yaptım 5 dakika içerisinde silik çizgi çıktı başka test yok evde pazartesi günü tekrarlayıp duruma göre kan tahlili yaptırıcam.
Bnmkinede bakarmsnzCanım şuanda bende de aynı şey var t çizgisi c çizgisinden daha koyu görünüyor sende durumlar nedir inşallah hamişsindir![]()
Canım pik görünüyor bugünü ve 24-25-26 değerlendir mutlakaBnmkinede bakarmsnz
Merhaba yeniden test yaptınız mı sonucunuz nedir acaba çok merak ediyorumbata 6 gün var sabah ilk idrarla yaptım 5 dakika içerisinde silik çizgi çıktı başka test yok evde pazartesi günü tekrarlayıp duruma göre kan tahlili yaptırıcam.