Ovulasyon testleri sürekli pozitif ?

Hasrettt derinn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
129
174
18
32
Arkadaşlar lütfen bakar misiniz.ben yeni üyeyim. 4 aylık evliyim bu konuda acemiym kafam çok karışık.ovulasyon testi kullandım ve adetimden yirmi gün sonra yumurtlama oldu ilişki oldu. ve adetimi geçtikten sonra yine yaptım öylesine.. sürekli koyı şekilde pozitif..gebelik testi ise negatif çıkıyor. HAmilelik belirtilerimde var ..lütfen bişey söyleyin

Canim yardimci olmak isterdim ama ben pek anlamiyorum ama kulaktan dolma burda okuduklarim kadariyla soylim adet gununde ovulasyon testi yapipta cift cizgiyi goren hamileler var insallah sende hamilesindir . daha cok erken ama ovulasyon testine bile gerej yok iki gunde bir iliskiye girmen yeterli olur canim . bat ne zaman

Canim yardimci olmak isterdim ama ben pek anlamiyorum ama kulaktan dolma burda okuduklarim kadariyla soylim adet gununde ovulasyon testi yapipta cift cizgiyi goren hamileler var insallah sende hamilesindir . daha cok erken ama ovulasyon testine bile gerej yok iki gunde bir iliskiye girmen yeterli olur canim . bat ne zaman
27 ekim olmam gerekirdi.. Ya o değil de ..benim belirtim çok.. ayak yanması göğüs ağrısı koku ruh değişimi kasık batması. Belirttim çok bu yüzden şüphem çok

27 ekim olmam gerekirdi.. Ya o değil de ..benim belirtim çok.. ayak yanması göğüs ağrısı koku ruh değişimi kasık batması. Belirttim çok bu yüzden şüphem çok
27 ekim mi.bi yanlislik olmasin . belirtilere takilma eminim cok istiyorsunuzdur cocugu ve burdada belirtileri okuyup kafama takmadim.desende psikolojikmen okudugun seylerin hepsini yasiyorsun.canm . burun kasintisi mesela ben okumustum.bunu ne.sacma seyse surekli.kasiniyordu.hamile de dgildim kafani rahatlatmaya bak kac gun gecti adetin

27 ekim mi.bi yanlislik olmasin . belirtilere takilma eminim cok istiyorsunuzdur cocugu ve burdada belirtileri okuyup kafama takmadim.desende psikolojikmen okudugun seylerin hepsini yasiyorsun.canm . burun kasintisi mesela ben okumustum.bunu ne.sacma seyse surekli.kasiniyordu.hamile de dgildim kafani rahatlatmaya bak kac gun gecti adetin
Canım benim öyle küçük belirtiler değil öo
Canım öyle burun kaşıntısı falan gibi değil ..göğsüm çok ağrıyor mor damarlar belirginleşti ucu koyylaştı idrarım çok sık ve koyuu ateş basıyor özellikle ayaklarımın altı midede bulantı koku çok fazla alıyorum..çocuk çok fazla istemiyorum. daha erken ama bu belirtileri ilk defa yaşıyorum ve merak ediyorum ki ona göre davranmakn için. :KK66:)(

27 temmuz son adt gnm.. 4 eylül beklenen adet pardon doğrusu bu

Son düzenleme:
ne karman çorman cevaplar bunlar ,

adet olman gerek tarih 27 ekim

son adet tarihi 27 ağustos ,

beklenen adet tarihi 27 ağustos ,

bu soruyu dün yazmışsın , son adet 27 agustos diyelim günüm 5 gun geçti demişsin,

hadi canım kafa bulma bizle

Ya ne kafa bulması karıştırdım sadece 27 temmuz son adet günüm beklenen adet de 4 eylül aaaaaaaaaaaa yalanııı söylicem.... ne alakaysaaaa başka işim mi yok

Ben sırf bu soruyu sormak için buraya yeni üye oldum ev işi yetmiyor sanki bide burda kafa bulduğunu mu sanıyorsun? Çok önyargılı bi insansınız.telefonum yeni olduğu için ssadece kelimeler bazen yanlış yazılıyor

Back