Amin inşallah, hep beraber güzel haberler alalımCanım hamilesin kan verdarısı bana olsun inşallah
Hayır olsun ikisi de bariz pozitif bence değerleriniz de 250 üstünde . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin10 dakika geçti testleri yapalı.
Amin inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tabii biz bekleyenlere de sağlıklı ve rahat hamilelikler nasip etsinHayır olsun ikisi de bariz pozitif bence değerleriniz de 250 üstünde . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınAmin inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tabii biz bekleyenlere de sağlıklı ve rahat hamilelikler nasip etsin
Canım gebelik gözüküyor ama bayağı bence bekle. Kaset testte direkt köyü çıktığı anları bekle. Durunca zaten kop koyu olur.. ben kimyasal geçirdim regl ile atıyorum dünden beri çok kötüyüm sancidan flanKızlar merhaba, bu ayki ovülasyon testlerimi size yollamak istiyorum. Ovülasyon testleri ile gebelik öğrenen çok fazla kişi varmış. Adetlerim düzensiz ve döngüsü genelde 35 günü geçiyor. Adet bittikten sonraki günlerde yumurtlama testlerinin pozitif çıktığı günleri değerlendirdik. Ardından testler silik çıkmaya başladı ve tekrardan koyulaşmaya başladı. Son iki yaptığım testte test çizgisi hemen belirmeye başladı ve kontrol çizgisinden daha koyu görünüyor. Ben de merak edip dün gece gebelik testi yaptım. Sıvı alımına dikkat etmeden yaptım tabi. Hem ovülasyon testlerimi hem de gebelik testini ekliyorum. Dualarınıza çok ihtiyacım var. 3 senedir istiyoruz ama boş gebelik ve kimyasal gebelikler geçirdim. Ne olur dua edin, kan testi yapmaya cesaret edemiyorum biraz daha beklemek istiyorum. Sizce sevinmeli miyim, iyi mesajlarınıza ihtiyacım var.Eki Görüntüle 3566572
İsterseniz birkaç gün daha bekleyin, sonrasında gebelik testi yapabilirsiniz. Ama benim de böyle oldu yumurtlama testleri koyu çıktı sonrasında gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama bekliyorum biraz daha kan testi için. Acele etmiyorumArkadaşlar merhaba ben pcosluyum gebelik için bu ay ovulasyon takibine başladım 20 martta yumurtlama 21 martta çatlama oldu silikleşti ama şu 2 gündür tekrar koyulaşma var T çizgisinde bu şekilde olan varmı bu ne anlama geliyor anlayamadım ikinci bir yumurtlama olabilir mi yada gebelik belirtisi olabilir mi adetim düzensiz o yüzden gününü hiç bir zaman net bilmiyorum ama tahmini 5/6 Nisan givi adet olmam lazım
Eki Görüntüle 3569032
Bencede canım çok güzel bak daha bilinçlisin sen şuan. Ben heycana kapılıp gidip kan verdim yumurtlamadan 16 gün sonra. İnşallah seninki normal sağlıklı bir gebeliktir Allah gönlüne göre versinÇok haklısınız ben de umutlanmamak için bekleyişteyim kan testi bile vermedim, reglin gecikmesini bekliyorum ve bu esnada yaşadığımı fiziksel değişimleri takip etmeye çalışıyorum. Yediğim şeylere ve yaptığım hareketlere dikkat ediyorum sürekli dinleniyorum ne olur ne olmaz diye
İnşallah hepimize nasip olur en güzel şekildeBencede canım çok güzel bak daha bilinçlisin sen şuan. Ben heycana kapılıp gidip kan verdim yumurtlamadan 16 gün sonra. İnşallah seninki normal sağlıklı bir gebeliktir Allah gönlüne göre versin
Amin canım inşallah hayırlısıylaİnşallah hepimize nasip olur en güzel şekilde
İnşallah gebeliktir sağlıklı bir şekilde bende geçikme bekliyorum ona göre test yapacağımİsterseniz birkaç gün daha bekleyin, sonrasında gebelik testi yapabilirsiniz. Ama benim de böyle oldu yumurtlama testleri koyu çıktı sonrasında gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama bekliyorum biraz daha kan testi için. Acele etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?