Narin regl oldun mu? Klomeni doktor mu vardi?Insallah canim ben bugun klomene basladm esimede ari sutu bal polen yediriyorum biraz da o ugrassin :) insallah 2015 ugurlu gelir hepimize
Olabilir mii hayret bişey adam gibi söyleseymiş ya neyin olup neyin olmadığını! Bazı doktorlar beni çıldırtıyor yaa! Sen başka düzgün, pozitif bir dr a görün canım, bu dr un dediklerini de unut...İnşallah yoktur canım. Doktor bana ilgisiz davrandı diye düşünüyorum.
Ultrasonda baktı kist yok dedi hormon tahlili yaptı fakat sonuçlarını doğru düzgün değerlendirmedi.
Pko olabilir dedi sadece.
Maşallah canım ne güzel çifter çifter görmüşsün çizgileri :) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) bat gününde mi yaptn testi canım?Kızlar kaset tipi ovu test
digrr gebelik testi kızlar yorum yapin lütfen
Dün biraz araştırdım canım doktor büyük ihtimalle beni strese sokmak istemedi.Olabilir mii hayret bişey adam gibi söyleseymiş ya neyin olup neyin olmadığını! Bazı doktorlar beni çıldırtıyor yaa! Sen başka düzgün, pozitif bir dr a görün canım, bu dr un dediklerini de unut...
Hah tamam o zaman, canını sıkma da sorub yokDün biraz araştırdım canım doktor büyük ihtimalle beni strese sokmak istemedi.
Bendeki pko belirtileri adet düzensizliği ve Lh/Fsh oranı. Kistim yokmuş.
Doktor rahim filmi çekip 3 ay bekleyeceğini söyledi o 3 ayda genelde hamile kalıp geliyorlar dedi :)
Ben de boş durmayıp soğan kürü falan yapacağım.
Canım hcg de çizgi çıkmış zaten ve görünüşe bakılırsa hamilesin tebrik ederimKızlar bugün yaptıklarım en alttaki de ovulasyon çizgim
Sen nasıl bekliyorsun çoktan koşmuştum kan vermeyeKızlar bugün yaptıklarım en alttaki de ovulasyon çizgim
Ben dündr daydım zaten istersen kana bakalım dedi.Yok adeti beklicem dedim cesaret edemedim.Sen nasıl bekliyorsun çoktan koşmuştum kan vermeye
Çok sabırlısın ben tez canlıyım dayanamıyorum :)Ben dündr daydım zaten istersen kana bakalım dedi.Yok adeti beklicem dedim cesaret edemedim.
yavaş yavaş oluyorum canım tam başlayamadı daha klomeni geçen ay doktor vermişti yumurtalar yavaş büyüyor diye sen ne yaptın test yaptın mı kırmızılardan gelen giden var mı yoktur inşallahNarin regl oldun mu? Klomeni doktor mu vardi?
Allahımm şu çizgiyi biz de görelim nolurrrrKızlar bugün yaptıklarım en alttaki de ovulasyon çizgim
Test dün yaptım negatifyavaş yavaş oluyorum canım tam başlayamadı daha klomeni geçen ay doktor vermişti yumurtalar yavaş büyüyor diye sen ne yaptın test yaptın mı kırmızılardan gelen giden var mı yoktur inşallah
Test dün yaptım negatif
Kırmızılarda yok.
58 gün sonra hamile olduğunu öğrenen olmuş umutlar tükenmedi :)
canım sat 28 kasımdı dün yaptım çıktı sabahları mide bulantısı haalsizlik oluyordu dün akşamda acile gidince b hcg 133 çıkdı inşallah artar bugun tekrar yaptırcamMaşallah canım ne güzel çifter çifter görmüşsün çizgileri :) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) bat gününde mi yaptn testi canım?
bencede tükenmesin canım ne olur ne olmaz.. hatta 2 ay adet olmayıp o arada bile hamile kalan olmuş çalışmalarıda ihmal etmemek gerek
Maşallah canım inşallah gerektiği gibi artar değerlerin :)canım sat 28 kasımdı dün yaptım çıktı sabahları mide bulantısı haalsizlik oluyordu dün akşamda acile gidince b hcg 133 çıkdı inşallah artar bugun tekrar yaptırcam
bencede tükenmesin canım ne olur ne olmaz.. hatta 2 ay adet olmayıp o arada bile hamile kalan olmuş çalışmalarıda ihmal etmemek gerek [/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?