Bende sana yazıcaktım,çok şükür olumlu,değer 2 günde 2 katına çıktı,haftaya doktora gidicem.demekki ovul.testinde ikinci çizgi silikse hamile ihtimali yüksek.darısı başına
Eki Görüntüle 772925 kızlaR BUNA NE DERSİNİZ 4 GUN KALA YAPTIMÖ BATA IŞIK VARMI
evet ovulasyon canım bata 4 gun varken yapmıştım.. ama bat yarın o yuzden elimde test kalmadı hem meraktan erkenden yaptım durdum en sonuncususnu cuma yaptım işte bakalım yarın olmazsaaaa(işallahh )bekler kan yaparım..tek eneteresan goğuslerimde yeşil damarlar belirdi ondan acabamı diyorum ama bazen de adet olcakmışım gibi aslında hepsi boş..arkadaşım hamile hiç belirti olmadı adetten onceee bizizmki kururntu hayırlısıs olsun payşaşcam olumlu olursa inaşallahh
Eki Görüntüle 770697
Kızlar ya bana da yorum yapın lütfen,adete 5 gün var.fotoğraftaki de ovu.testi
Hamile olma ihtimalim var mı sizce?baska yabancı forumda okudum,LH ve Hcg aynı bileşen içeriyomuş,o yüzden gebelik testi diye de kullanılabiliniyomuş,benım t kısmı daha silik,yumurtlama olamaz 24ünde yumurtladım,ultrasonla gördüm.Bu testin anlamı var mı ki insan emin de olamıyo:18:
canım hangi marka bu test..Benim adeüime daha 8 gün var ama aynı senin gibi ovilasyon testi..Ben yumurtlama çizgisinide 3 ve 4 de yakalamıştım.of ya beklemek ne zor iş azizim...
Valla hiç hatırlamıyorum adını.ben de kan testinde öğrendim.hadi inşallah sen de güzel haber alırsın
Eki Görüntüle 786689 kızlar adetime 3 gün var ovulasyon testi ile hamilelikte iki çizgininde belirgin olması gerekiyor demişssinz benim ikiside belirgin yorumlarınızı alabilirmiyim?
canım cok cok net cıkmıs birde bence gebelik testi yap galiba erken ovulasyon oldu senin :) inşallah hamiş haberlerini duyarız zaten cok az bir zaman kalmıs 3 gun sonrada tam belli olur belirtilerin varmıydı bilmiyorum
bende bu şekilde öğrendim hamile olduğumu gebelik cıkmamıstı bunda cıkmıstı 2 gun sonra gebelik testinde de cıktı darısı basına canım
canımmm inşallah bende hamişimdir bekliyorum yarın gebelik testi yapcam inşallah olur adete 3 gün kladı beliritim 3 gündrü aniden başım dönüyor elllerim titiryio tansiyon düşüyo sanırım kasıklarım ağrıyor umarım hamilelik belirtisidir...
umarım oyledir canım rabbim hayırlısını versin yarın cıkabilir ama cıkmazsa aynı gün tekrar edersin bol bol dinlen cok fazla kendini yorma :) bol su tüket
Kizlarrr nolurr benide aydinlatin su konuda
18. 19. Gunlerde testim pozitif cikti,degerlendik o gunleri..bu gun sanirim 8. Gunum oluyo,test yaptim negatif golgesi bile yoktuyani umutlanmayimmi hic? Lutfennnn kizlarrrrrrrrr inanki kafam cok karisik..2gun once yaptigim testim silik cikmisti,bu gun hic yok,sanirsam bebekte yok ((
Eki Görüntüle 786886 Eki Görüntüle 786887 Eki Görüntüle 786885
canımmm bak bu da yarım saat önce yaptım ovls.testyle
Canım oncelıkle batın ne zmn ? tabiki umut var neden olmasın
gebelik testlerının markası aynımıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?