Ay hamileyim galibaHadi yap da sevinelim inşallah
Dedim sanaa allahım Saglıkla,hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 2070226 ellerim titriyor
Gerçekten demiştinDedim sanaa allahım Saglıkla,hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah.
Yarın hcg yaptıralım bari ben yaptırmadım dahaGerçekten demiştin
Yarınida bekliyim perşembe yaptırırım olmazsaYarın hcg yaptıralım bari ben yaptırmadım daha
Amin canım cümlemizin nasip etsin inşallahDedim sanaa allahım Saglıkla,hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah.
Sen bekleyebilirsin benim 1 hafta geçti artık bi bakayım ne var ne yokYarınida bekliyim perşembe yaptırırım olmazsa
Baya yüksek çıkar o zaman senin haberdar et olur mu inşallah burda isteyen herkesle anneler topigine transfer oluruzSen bekleyebilirsin benim 1 hafta geçti artık bi bakayım ne var ne yok
Evt haber veririm Can'ım.Test Koyulaşıyor benimBaya yüksek çıkar o zaman senin haberdar et olur mu inşallah burda isteyen herkesle anneler topigine transfer oluruz
İnşallah canım Rabbim sana da nasip etsin inşallahnisanbu canım tebrikk ederim allah tamamına erdirsin göz açıp kapayıncaya kadar geçsib kucağına gelsin kuzucuğuunn. Darısı da bize inşallah
Canımmmm hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2070226 ellerim titriyor
Evet böylece Ağustos anneleri topigi acicazCanımmmm hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsınHEPIMIZ HAMILE MIYIZ SIMDIIIII
Aminn canım hala hasta olacak gibiyimTebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Belirtileri neredeyse aynıymış saten öle duymuştum canm dünyanın em güzel şeyiAminn canım hala hasta olacak gibiyim
Aminn canım bnmEvett benim tek belirtim bugun ara ara gelen adet olcak gibi hafif sanci.inşallah bi problem yaşamadan hayirli ve sağlikli bebislerimizi kucaklarımıza alırız
Amin canım inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarız folik asit içiyor musunEvett benim tek belirtim bugun ara ara gelen adet olcak gibi hafif sanci.inşallah bi problem yaşamadan hayirli ve sağlikli bebislerimizi kucaklarımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?