Kaç gün kaldı test yapmana. Erken gebelik testlerine güvenme ozman kan testi ne diye var doktor derdiki git erken gebelik testi al yap idrara güvenme. Hele hele adetin gecmedenKızlar ben hamile değilim herhalde olmayacak mı ne bugün gittim 6 gün öncesine kadar sonuç veren testi aldım ve negatif
Dokyor gelisimine göre farklı haftalar söyler pazartesi bakalım ne diyecekinsallah güzel haberlerini alırsın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:)Yaa daha minicik bir bebiş var karnımda ama 5.hafta yazıyo
Birde bunu doktora sorduklarında evet olma ihtimali var demiş doktorlarAynen öyle canım bende şaşırdım çook..
Amin inşallah canımm..Ama pazartesi ultrasonda görünmez bebek...Ama ne garip ya sen kız mı istiyom erkek mi ilk bebiş mi?Dokyor gelisimine göre farklı haftalar söyler pazartesi bakalım ne diyecekinsallah güzel haberlerini alırsın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:)
Gözükmez evet ama hcg 'nin yüksekliğine bağlı belli olur sagligi canim kanaman agrin yok iyidir gyzrl haberler verir annesine :) benim ilk bebek olacak canım hiç fark etmiyor sağlıklı olsun daAmin inşallah canımm..Ama pazartesi ultrasonda görünmez bebek...Ama ne garip ya sen kız mı istiyom erkek mi ilk bebiş mi?
İnşallah bu ay güzel haberler alırsın canımmm...benimde 13aylık bir prensesim var abla olacak hayırlısıyla...Yok kanama filan canım arada kasık ahirim oluyo yani ben bazen bebeği bile unutuyorum o derece o yüzden korkuyorum bu kadar belirsizlik ne bilim...Sadece uyku hali varGözükmez evet ama hcg 'nin yüksekliğine bağlı belli olur sagligi canim kanaman agrin yok iyidir gyzrl haberler verir annesine :) benim ilk bebek olacak canım hiç fark etmiyor sağlıklı olsun da
Ay insallah canim 5. Ayim bakalim nasip Sen tecrübelisin olurmuş oyle agrilarİnşallah bu ay güzel haberler alırsın canımmm...benimde 13aylık bir prensesim var abla olacak hayırlısıyla...Yok kanama filan canım arada kasık ahirim oluyo yani ben bazen bebeği bile unutuyorum o derece o yüzden korkuyorum bu kadar belirsizlik ne bilim...Sadece uyku hali var
Evet canım olur ben kızımda oturma bile oturamıyordtm mesela hep uzatıpdgm ayaklarını ama bu farklı canımm ya kızlmda kupkuru olmuştum bunda akıntım çok bazen bebek olduğunu bile unuttuymptm o derece çok farklı yaniAy insallah canim 5. Ayim bakalim nasip Sen tecrübelisin olurmuş oyle agrilar
Hayırlısı canım ben yumurtlamayı tam gününde yakalAdım değerlendirdim olmayınca olmuyo nasip bekle bakalım adetin gelmeden Ümit kesilmezKızlar ben hamile değilim herhalde olmayacak mı ne bugün gittim 6 gün öncesine kadar sonuç veren testi aldım ve negatif
Haklisin ne bilim 26 sı yaklaştı biraz heyecan oldu belki görürüm dedim gittim eczaneye test akmaya kadın dediki adetten önce çıkar dedi farklı bi test verdi daha hassasmiş bende ümitlendim yaptım tek çizgi cıktıDokyor gelisimine göre farklı haftalar söyler pazartesi bakalım ne diyecekinsallah güzel haberlerini alırsın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:)
Yalniş yerdecevaplafim kusura bakmaHaklisin ne bilim 26 sı yaklaştı biraz heyecan oldu belki görürüm dedim gittim eczaneye test akmaya kadın dediki adetten önce çıkar dedi farklı bi test verdi daha hassasmiş bende ümitlendim yaptım tek çizgi cıktı
belki görürüm dedim gittim eczaneye test akmaya kadın dediki adetten önce çıkar dedi farklı bi test verdi daha hassasmiş bende ümitlendim yaptım tek çizgi cıktıKaç gün kaldı test yapmana. Erken gebelik testlerine güvenme ozman kan testi ne diye var doktor derdiki git erken gebelik testi al yap idrara güvenme. Hele hele adetin gecmeden
Senin aşılama dimiYalniş yerdecevaplafim kusura bakma
Hakkımızda hayırlısı olsunHayırlısı canım ben yumurtlamayı tam gününde yakalAdım değerlendirdim olmayınca olmuyo nasip bekle bakalım adetin gelmeden Ümit kesilmez
Evet aşılamaSenin aşılama dimi
Aynen canım napalım vakit var demekki dhaHakkımızda hayırlısı olsun
Kendiliğin den nasip olur inşallah canım zaten aşılamanın tutma ihtimalı zayıf sende se net bişey YÖK imkanın vars kan testi yaptırıvetEvet aşılama
Ovu testi ne canım valla bu işlerden pek anlamıyorum ne yalan soyleyim hcg var bi normal baktığımız bi de başkaları var onları bilmiyorumAnladım canım ovu testi varsa ondan yap bakalım koyuluk çıkacakmı
Doktor ikiz üçüz ihtimalin var demişti canım ne bilim 26 sinda yaptıracam işde bakalım nasip eder allahim inşallah hepimizeKendiliğin den nasip olur inşallah canım zaten aşılamanın tutma ihtimalı zayıf sende se net bişey YÖK imkanın vars kan testi yaptırıvet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?